Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SPF en huidverzorging gecombineerd in nieuwe natuurlijke zonnebrandlijn

Inika Organic combineert SPF en huidverzorging in nieuwe natuurlijke zonnebrandlijn. Bekend om het glad maken van de huid, het verhogen van de elasticiteit en het verminderen van pigmentatie en rimpels, zijn roze algen en jojoba olie de hoofdingrediënten van de natuurlijke zonnebrandcrème. Een ander ingrediënt is minerale zinkoxide, die mede de huid helpt te beschermen tegen schadelijke UVA-stralen die de huid vroegtijdig verouderd en UVB-stralen die kunnen zorgen voor huidkanker.

Innovatief omdat het een 100% natuurlijk product betreft, kan deze crème alleen of onder make-up worden gedragen, waardoor een glanzende finish op de huid achterblijft. Bovendien biedt de natuurlijke zonnebrandcrème van Inika een SPF-bescherming van 50+ en is deze bestand tegen water gedurende 2 uur.

Met de strengste criteria voor natuurlijke ingrediënten en het hoogste niveau van certificeringen wereldwijd, gebruikt Inika Organic alleen pure 100% natuurlijke en veganistische ingrediënten die bewezen effectief zijn. Het merk loopt voorop in duurzame cosmetica en huidverzorging door gebruik te maken van duurzame verpakkingen gemaakt van glas of gerecycled plastic.

Als 's werelds eerste plastic neutrale make-upmerk helpt Inika Organic bij de bestrijding van de jaarlijks geproduceerde 120 miljard eenheden aan beautyverpakkingen die in het milieu en op stortplaatsen belanden. De Plastic Neutrale certificering verzekert verantwoordelijk beheer van plastic afval. Voor elke kilo onvermijdelijk gebruik van plastic financiert Inika Organic de inzameling en recycling van een kilo plastic die anders naar de stortplaats zou zijn gegaan. De verzamelde kunststoffen worden omgezet in hekpalen en tuinstaken die worden gedoneerd aan Australische boeren die zijn getroffen door bosbranden, droogte of overstromingen.

Negentig procent van de verpakkingen van Inika is gemaakt van een mix van innovatieve, duurzame materialen zoals recyclebaar aluminium, bio-harsbuizen gemaakt van suikerriet, gerecycled plastic van consumenten en glas.

De natuurlijke zonnebrandcrème van Inika is gecertificeerd veganistisch, cruelty free, plastic neutraal en is verkrijgbaar vanaf april voor een adviesprijs van 39,00 euro.

Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Biocare
De Veken 17
Unit 006 - 007
1716 KE Opmeer
0229 758783
info@biocare.nl
www.biocareonline.nl

Publicatiedatum: