Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Almere:

Natuurlijke producten in nieuw geopende beauty- en hairsalon

Vlak bij het Almere-Poort treinstation aan de Hongarijeplaats 4 is sinds februari ChiFame Bio Skin and Haircare gevestigd. Maar liefst 180m², grotendeels eigenhandig verbouwd en ingericht door de eigenaren Felicity Rodriguez en Clint Westmaas. Een puur natuur beauty- en hairsalon, alleen voor vrouwen en met alleen natuurlijke producten.



Dromen kunnen uitkomen

Felicity werkte met haar concept succesvol in een piepkleine salon aan huis. Partner Clint is verantwoordelijk voor website, webshop, inkoop en social media. Hun beider droom was de stap naar een eigen pand. "Een hele stap, maar dromen zijn er om uit te komen. Het nieuwe pand is prachtig en naar eigen smaak ingericht, overwegend wit met houtaccenten. Luxe design ligbedden voor het wassen van het haar. . Twee behandelcabines, een manicure en make-up gedeelte en een grote wachtruimte. Tevens is er ruimte voor presentaties en workshops", aldus de ondernemers.



Inner health en outer beauty

De beautybehandelingen worden gegeven op basis van biologische en natuurlijke producten. Felicity: "Deze producten leiden op de lange termijn tot betere resultaten bij de cliënt. Omdat elke huid of haartype zijn specifieke eigenschappen heeft, is het belangrijk dat elke behandeling start met een analyse. Hierbij wordt er gekeken naar het type en de conditie van je huid of haar en eventuele problemen. Alle behandelingen worden ten alle tijde afgestemd op de wensen en behoeften van de klant."



Behandelingen

Bij een biologische gezichtsbehandeling van ChiFame wordt huidverbetering gecombineerd met een moment van rust en ontspanning waarbij er mede gebruik wordt gemaakt van de werking van edelstenen. De merken Éminence Organic Skincare en Esse Organic Skincare geven uw huid een goede behandeling. De natural haircare, perfect brows, organic make-up, vegan manicure en sugaring staan tevens op het menu van ChiFame.

Devacut

De devacut is een speciale techniek van knippen voor curly of wavy hair. Krul voor krul of slag voor slag indrogen en in natuurlijke staat geknipt. Deze stijl van knippen is geschikt voor ieder haartype waar een slag in zit.

Over ChiFame Bio Skin and Haircare

Felicity is sinds 2001 gediplomeerd kapster (ANKO gecertificeerd), sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialiste (ANBOS gecertificeerd) en sinds 2017 gediplomeerd krullenspecialiste (Deva Inspired Stylist).

Voor meer informatie:
Felicity Rodriguez
Chifame
info@chifame.nl
www.chifame.nl
Publicatiedatum: