Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Toenemende vraag naar snelle 'multitaskers'

Nieuw: Beauty Balms en Colour Lip Balms

Weleda introduceert Beauty Balms en Colour Lip Balms. Net als alle andere producten van de natuurcosmetica-producent zijn ze volledig vrij van synthetische conserveringsmiddelen, parfums, minerale oliën en siliconen. Bovendien zijn ze vegan.

100% echt

Vanwaar deze nieuwe producten? Kim Goppel, product specialist: "Met deze nieuwe productlijn spelen we in op twee belangrijke trends. Enerzijds is er een toenemende vraag naar snelle 'multitaskers' die zowel verzorgen als mooier maken. Dit is vooral voor twintigers belangrijk. Anderzijds neemt de vraag naar natuurlijke, biologische en vegan verzorgingsproducten toe." Om die reden koos Weleda voor de slogan '100% echt': de Beauty Balms & Colour Lip Balms verzorgen je huid en lippen én accentueren je eigen natuurlijke uitstraling.


Beauty Balms

De Beauty Balms kun je het beste vergelijken met een getinte dagcrème: ze hydrateren je huid en geven meteen ook een subtiele en egale teint. De formule met onder andere voedende plantenoliën zoals bio jojobaolie en sheabutter in combinatie met minerale pigmenten heeft een matterend effect. Hierdoor worden kleine oneffenheden weggewerkt en krijg je een verfijnd huidbeeld. Kim Goppel: "Er zijn twee varianten: de tint nude voor mensen met een lichtere huid, en de tint bronze voor een donkerdere huid of voor een natuurlijke summer glow. En je kunt beide tinten ook prima mengen voor een kleur op maat.” Vervangen de Beauty Balms dan je gebruikelijke dagcrème? Kim Goppel: “Dat hangt van je huidbeeld af. Bij een jonge, goed gehydrateerde huid volstaat de Beauty Balm. Voor een huid die iets meer verzorging nodig heeft, raden we aan om eerst een dagcrème aan te brengen, en daarna de Beauty Balm."



Colour Lip Balms

Met hun lichte en romige textuur houden de Colour Lip Balms je lippen zacht en soepel en geven ze een subtiele kleur en glans. Kim Goppel: "We werken uitsluitend met plantaardige oliën en zonnebloempittenwas, ingrediënten die zorgen voor het voedende en beschermende effect. Het natuurlijke tintje is -net als bij de Beauty Balms- afkomstig van minerale pigmenten. De Colour Lip Balms zijn verkrijgbaar in drie varianten: nude, rose en berry red."

Voor meer informatie: www.weleda.nl
Publicatiedatum: