Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »
Grotere vraag naar biologische verzorgingsproducten

Technavio heeft een nieuw onderzoeksrapport over de markt van biologische persoonlijke verzorgingsproducten gepubliceerd. Dit rapport geeft een analyse van de meest belangrijke trends die waarschijnlijk een invloed zullen hebben op de markt tussen 2017-2021. Volgens de analisten van Technavio zal de markt biologische verzorgingsproducten toenemen met een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van tien procent. De variŽteit in het productassortiment wordt gezien als de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Meer dan de helft van de biologische verzorgingsproducten ter wereld bestaat uit vloeistoffen, terwijl de overige producten bestaan uit (semi) vaste stoffen, poeders of andere vormen. Er zijn daarnaast ook vele formaten van deze producten, zoals handige verpakkingen om mee te nemen of die ideaal zijn voor op vakantie. Ook worden er milieuvriendelijke verpakkingen gebruikt, waardoor ze vaker van karton zijn. De ideale verpakking voor een product is functioneel, kosteneffectief en innovatief, zodat het product en het merk zich van anderen kan onderscheiden.Bewustwording biologische verzorgingsproducten

De groei van de wereldwijde biologische verzorgingsmarkt is direct gelinkt aan het aantal geÔnformeerde consumenten. Deze consumenten zijn zich bewust van de voordelen van een product en kunnen rationele aankoopbeslissingen maken. De belangrijkste reden voor de groei van de markt is dat consumenten via internet, televisie en andere kanalen veel meer informatie over de biologische producten krijgen, zelfs in ontwikkelingslanden als India en China.

"Consumenten geven de voorkeur aan biologische ingrediŽnten die veilig zijn, geen schadelijke bijwerking hebben, en die van betere kwaliteit zijn dan de meeste synthetische producten. Argan, marula, amandel en kokosnoot zijn bijvoorbeeld enkele van de ingrediŽnten die veel worden gebruikt in biologische haarproducten. Op deze manier worden consumenten zich veel meer bewust van schadelijke stoffen in verzorgingsproducten en willen ze producten met gezondere ingrediŽnten gebruiken. Dit is dan ook een van de redenen dat de vraag naar biologische verzorgingsproducten steeds verder toeneemt," vertelt een onderzoeksmedewerker van Technovio.

Markt segmenten biologische verzorgingsproducten

Het marktonderzoeksrapport verdeelt de biologische verzorgingsproducten markt op basis van product (huid, haarverzorging, cosmetica, en mondverzorging), distributiekanalen (offline en online winkels) en geografie (Noord-Amerika, Europa en AziŽ/OceaniŽ).

In 2016 was Noord-Amerika leider op de wereldwijde biologische verzorgingsproducten markt. Zij werden gevolgd door Europa, AziŽ en OceaniŽ. Een belangrijke factor die bijdraagt aan de groei van de wereldwijde biologische verzorgingsmarkt is de grote populariteit van deze producten. 

Bron: BusinessWire  

Publicatiedatum: 23-2-2018

  

Ander nieuws uit deze sector:

21-6-2018 Groeiende interesse in biologische huidverzorging in India
12-6-2018 Kruidvat introduceert natuurlijke vegan gezichtsverzorgingslijn
11-6-2018 Nieuw: Milde Reinigingsmousse
7-6-2018 Twee nieuwe smaken zwarte tandpasta
4-6-2018 Natuurlijke deodorant is Organic Product of the Year in Nieuw-Zeeland
30-5-2018 'Papier is de toekomst voor verpakkingen'
30-5-2018 Tisserland valt in de prijzen tijdens International Beauty Shortlist Awards 2018
9-5-2018 100% Natuurlijke haarkleuring voor iedereen
9-5-2018 Transparant en biologisch scheren
4-5-2018 Nieuw: zonverzorging voor het hele gezin
3-5-2018 Ook marktkooplieden willen natuurlijke cosmetica
2-5-2018 "Bio-katoenen tampons niet veiliger tegen Toxische Shock Syndroom"
1-5-2018 "Aantrekkelijk voor de lichtgroene consument"
25-4-2018 Ruimte in schap voor biologisch katoenen maandverband en tampons
24-4-2018 "Puretť bio verzorgt de huid van buitenaf en van binnenuit"
18-4-2018 Camilla Parker Bowles gebruikt bijengif voor een jonge huid
12-4-2018 Kijk eens wat vaker in de verantwoorde spiegel...
10-4-2018 "Omdat wij onze planeet lief hebben"
4-4-2018 Model Miranda Kerr over haar biologische huidverzorgingsbedrijf
30-3-2018 Haren kleuren met 100% gemalen planten

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *