Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MiniMarie Tea kleurt kinderthee

Het aanbod van MiniMarie Tea bestaat uit vier biologische kruideninfusies, speciaal ontwikkeld voor kinderen. MiniMarie is niet koolzuurhoudend, suiker- en additievenvrij. "Kortom een gezond alternatief voor bestaande kinderdrankjes", aldus Marloes Koenen van distributeur UniPharma.
 
Met MiniMarie kunnen kinderen kinderen tijdens koffie- of theetijd, gezellig meedrinken met de rest van de familie. Even een moment samen, lekker onthaasten en als gezin even tijd voor jezelf. Maar vooral genieten. Niet voor niets luidt de slogan van MiniMarie: 'Make Moments' en is de missie duidelijk: #moreteatime!


Marie Brown, Marie Red, Marie Green en Marie Blue.

MiniMarie Tea is exclusief verkrijgbaar bij UniPharma in XL theebuiltjes (tea-for-two) en als losse thee. MiniMarie Tea werkt in warm, maar ook in koud water (kindvriendelijk dus). "MiniMarie is ook heerlijk als ice tea. Extra leuk voor de kids is dat MiniMarie blauw, groen, rood of bruingeel kleurt. Met koud water wordt Marie Blue zelfs diep paarsblauw." De kleuren zijn af te leiden uit de namen: Marie Blue, Marie Green, Marie Brown en Marie Red.


De thee in de bijbehorende drinkbekers.

Beleving in de winkel

Marloes: "MiniMarie op het schap zorgt voor toeloop van ouders met kinderen. Een doelgroep die op dit moment moeilijk bereikt wordt door de zelfstandige drogist. Door MiniMarie goed te presenteren, creƫer je onderscheidend vermogen. Met MiniMarie Tea zorg je voor beleving in je winkel en bereik je een doelgroep die nu vooral bij het Grootwinkelbedrijf winkelt. Uiteraard heeft UniPharma een leuk demonstratiepakket voor een Proeverij beschikbaar om zo de beleving in je winkel 100% te maken. Ook zijn de hippe drinkbekers verkrijgbaar bij UniPharma. Wat is er leuker dan een woensdagmiddag proeverij met de lokale kids? Succes is gegarandeerd."







Voor meer informatie:

Marloes Koenen
UniPharma
Ramsburgerweg 2-12
4332 SG Middelburg
0118 434400
m.koenen@unipharma.nl
www.unipharma.nl
Publicatiedatum: