Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Suikervrije Karma kombucha

Karma, de Franse pionier en specialist in gefermenteerde dranken sinds 2010, heeft onlangs een assortiment van 100% biologische sugar-free kombuchas geïntroduceerd, een primeur in Frankrijk.

'De Karma sugar-free kombuchas bevatten geen kunstmatige smaak- of zoetstoffen en de infusie van biologische stevia geeft het drankje een natuurlijke, gastronomische smaak zonder toegevoegde suiker. De Karma sugar-free kombuchas worden met de hand gefermenteerd in Bretagne en zijn niet gepasteuriseerd. Ze zitten nog boordevol miljarden actieve fermenten', zo meldt Karma.

Deze sugar-free lijn is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar gezondere producten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de moderne consument. 'Door een natuurlijk en smaakvol alternatief te bieden, passen deze suikervrije kombucha's in een algehele benadering van welzijn en culinair genot, terwijl ze voldoen aan de eisen van een uitgebalanceerd dieet met gecontroleerde suikers. Ze bieden een gezond alternatief voor overmatig gezoete vruchtensappen en frisdranken, ideaal voor wie op zijn suikerconsumptie let of aan diabetes lijdt.'

Ervaren productontwikkelaars
Het Karma team beschikt over 15 jaar ervaring in de kunst van fermentatie. Ze laten zich inspireren door de natuur en vermijden tekortkomingen. Geïnspireerd door de natuur vermijdt het team kunstmatige zoetstoffen en synthetische aroma's. Na maanden van nauwgezet onderzoek en ontwikkeling, inclusief de strenge selectie van ingrediënten met natuurlijke zoetkracht, heeft het R&D team 3 nieuwe suikervrije kombucharecepten bedacht.

Deze creaties zijn volgens de producent het resultaat van een fermentatieproces dat tot het uiterste is gedreven om een suikervrije basis te verkrijgen. De zoete noten komen van het fruit en een infusie van biologische stevia, al eeuwenlang erkend vanwege zijn natuurlijke zoetkracht.

Drie smaken
'Naast alle bekende voordelen voor de gezondheid, waaronder het bevorderen van de spijsvertering, biedt Karma sugar-free kombucha veel meer dan alleen een verfrissend drankje. De fruitige en pittige smaken, gecombineerd met de fijne bubbels, maken het een heerlijke smaakervaring om op elk moment van de dag van te genieten', zo meldt Karma.

Karma biedt 3 nieuwe smaken: Gember & Limoen, Citrus en Rood fruit. De eerste is volgens Karma een grote kombucha-klassieker, waarin de kracht van gembersap en de frisheid van limoen voor een verkwikkende combinatie zorgen. In de citrus-variant is verse Corsicaanse clementine verwerkt, versterkt door een vleugje mandarijnensap. Verrijkt met passievrucht en timurbes. De Rood fruit-kombucha doet volgens Karma denken aan grenadine, met de delicate smaak van framboos en de zoete, tannineachtige smaak van zwarte bes.

Voor meer informatie:
Filip Mestdag
Biogroupe
+33 06 2757 0577
filipmestdag@me.com
www.biogroupe.com

Publicatiedatum: