Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Houdbaar tot 60 dagen na opening

Gepasteuriseerd appelsap uit eerste koude persing

Pur Natur heeft een nieuw product in haar gamma: 100 procent biologisch appelsap. Dit troebel sap uit eerste koude persing is letterlijk een appeltje voor de dorst.



Pur Natur richt zich niet alleen aan yoghurt en melkproducten. De Belgische zuivelspecialist komt namelijk voor het eerst met biologisch appelsap op de markt. Dat sap, geperst tijdens de oogst van verse appelen, wordt gepasteuriseerd waardoor het maar liefst twee jaar houdbaar is. In de koelkast kan je zelfs 60 dagen na opening van de bag-in-box nog zonder problemen genieten van dit fruitsap.

Het appelsap van Pur Natur wordt gemaakt zonder toevoeging van suiker, water of conserveringsmiddelen en is verkrijgbaar in dozen van 3 liter.

Voor meer informatie: www.purnatur.eu
Publicatiedatum: