Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Botanique lichaamsverzorging

Deze tijd van het jaar vraagt de huid om extra aandacht. Juist in deze periode introduceert Botanique 5 nieuwe natuurlijke verzorgingsproducten. Met deze producten vernieuwt en optimaliseert het merk de eigen lichaamsverzorgingslijn.

Bad- en douchegels nu met bijpassende bodylotions

Om gezamenlijk gebruik te stimuleren zijn de bad- en douchegels aangevuld met bijpassende bodylotions. Zo is er nu een nieuwe citroengras bodylotion, die qua geur en werking aansluit op de reeds bestaande citroengras bad- & douchegel. Om de consument extra keuzemogelijkheid te bieden is hier met granaatappel bad- & douchegel én bodylotion een compleet nieuwe geurlijn aan toegevoegd.


Twee nieuwe 'roll-on' deodoranten

Nieuw zijn de deodorantrollers. Met de anti-transpirant, op basis van aluinsteen (een natuurlijk mineraal), wordt geur en transpiratie tegengegaan. De citrusgeur geeft een aangenaam en fris gevoel. De milde deodorant gaat met Triethylcitrate (citroenzuur) het ontstaan van transpiratiegeur tegen zonder de poriën af te sluiten. Deze deodorant bevat geen aluminiumzouten. Ook hier zorgt de citrusgeur voor een aangenaam fris gevoel na gebruik.

Aangescherpt design

Het design van deze producten is anders dan de overige Botanique producten. Ze zijn opgemaakt met meerdere talen en op de facing is de productsoort verduidelijkt ten opzichte van de eerder opgeleverde meertalige verpakkingsdesigns. De designs van bestaande producten worden momenteel aan deze nieuwe standaarden aangepast. Zo zal de complete lijn binnen afzienbare tijd weer met hetzelfde design in de schappen staan.

Bestellen?

Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413 256700. Udea artikelnummers: 97039 tot en met 97043.

Over Botanique

Botanique gaat uit van natuurlijke schoonheid en de invloed die de kracht van de natuur hierop heeft. De producten zijn geïnspireerd op het goede dat de natuur te bieden heeft. Ze combineren de voedende, hydraterende en herstellende werking van krachtige planten met moderne wetenschap. Botanique is ervan overtuigd dat dit een positieve invloed heeft op de natuurlijke schoonheid van huid en haar. In het kort:
  • Gecertificeerde natuurlijke cosmetica (BDIH)
  • Met natuurlijke plantenextracten en hoogwaardige etherische oliën
  • Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • Vrij van microplastics (zero plastic inside)

ZERO plastic inside

Alle Botanique producten voldoen aan het 'ZERO plastic inside' keurmerk van de Plastic Soup Foundation. De natuur schenkt ons zoveel: zuurstof, water, warmte, voedsel, seizoenen en prachtige bloemen en planten. Zonder de kracht van de natuur zouden Botanique producten niet bestaan. De natuur ligt hen dicht aan het hart en daarom wil Botanique er zuinig en liefdevol mee omgaan.

Dit is de reden dat er geen micro- en nanoplastics aan de Botanique producten worden toegevoegd. In veel verzorgingsproducten worden deze minuscule korreltjes plastic wel gebruikt, als verdikkingsmiddel of om geurstof beter vast te houden. Ze komen via de huid in ons lichaam terecht, spoelen met het afvalwater weg en kunnen niet uit ons rioolwater worden gefilterd. In het milieu breekt plastic niet af, maar fragmenteert. Overal, en met name op zee, hoopt de hoeveelheid microplastics zich op. Met dramatische gevolgen voor dieren, ecosystemen en (onze) voedselvoorziening. Het verdient bepaald niet de schoonheidsprijs en daarom doet Botanique hier niet aan mee.

Klik hier
voor meer informatie over het complete assortiment van Botanique.
Publicatiedatum: