Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Intensieve verzorging voor de rijpere huid

Nieuw: Regeneratie Handcrème van Dr. Hauschka

Regeneratie Handcrème is een nieuwkomer binnen de regeneratielijn van Dr. Hauschka. Met de tijd verliest je huid haar elasticiteit, wordt ze droger en begint rimpeltjes te vertonen. Dat geldt zeker voor je handen, die je iedere dag intensief gebruikt en frequent wast. Vocht is een belangrijk onderdeel in de huidverzorging. Regeneratie Handcrème geeft je handen een zacht, glad gevoel en beschermt tegen invloeden van buitenaf. De Regeneratie Handcrème is verkrijgbaar vanaf 15 mei.



Rijke oliën en wassen

De samenstelling met voedende olijf- en avocado-olie evenals romige cacaoboter ondersteunt de stevigheid en elasticiteit van je huid. Extracten van heilzame planten, zoals rode klaver, bryophyllum en kweepeerzaden houden de vochtbalans op peil. Studies hebben aangetoond dat de Regeneratie Handcrème zorgt voor zowel een goede bescherming van de huidbarrière als ook een verbeterde vochtopslag.



Handige verpakking

Het plastic pompje zorgt voor optimale bescherming van de formule van de handcrème – en het past in iedere handtas. Bovendien kun je met het pompje de handcrème precies goed en economisch doseren.

Tip: Regeneratie Handcrème kun je ook als een intensief verzorgend handmasker gebruiken. Verspreid een dubbele portie handcrème met behulp van zachte bewegingen van de binnenkant van je hand naar de buitenkant van je hand tot aan je pols. Wikkel vervolgens een warme handdoek over je beide handen en laat de Regeneratie Handcrème even 5-8 minuten intrekken.

Dr. Hauschka Handcrème (50 ml) - adviesprijs 21,95 euro.

Een rijpere huid: tijdloze schoonheid

De totale regeneratielijn van Dr. Hauschka omvat acht producten, op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Regeneratie Dagcrème en Regeneratie Crème Hals en Décolleté geven je huid een heel glad en stevig gevoel. Terwijl Regeneratie Oogcrème de dunne lijntjes en rimpeltjes vermindert. Vocht is een belangrijk onderdeel in de huidverzorging. Met behulp van waterrijke plantenextracten, als kweepeerzaadjes en wortelblad, zorgen de producten voor een uitgebalanceerde vochthuishouding.



Voor meer informatie: www.drhauschka.nl
Publicatiedatum: