Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Oeble Kempenaar: "Nieuwe theeën in ontwikkeling"

Lots of love!

Tholen - Valentijnsdag is een mooi moment om een ander te laten weten hoe blij je met hem of haar bent. Dit kan onder meer met behulp van de bijzondere biologische thee van Natural Temptation. Een serie feestelijke biologische theeën om een speciale boodschap over te brengen. Niet voor niets was de Natural Temptation-lijn de afgelopen tijd in de aanbieding bij Ekoplaza. Oeble Kempenaar: "We hebben in aanloop naar Valentijnsdag een speciale actie gehad bij Ekoplaza. Hierbij merken we dat verschillende varianten bovenmatig goed draaiden, omdat ze goed bij het thema Valentijn passen. Denk hierbij aan Lots of love en You are sweet. Ook Home sweet home en Pretty and pure vielen in positieve zin op."



Er zijn momenteel 12 verschillende varianten Natural Temptation verkrijgbaar (Charge you up, Congratulations, Dreams come true, Happy birthday, Home sweet home, Lots of love, Pretty and pure, Rise and shine, Thanks a lot, Welcome little baby, Wish you luck en You are sweet). Oeble geeft aan dat er in de loop van het jaar nieuwe soorten bij zullen komen. "We zijn volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe theeën. De verwachting is dat we deze met ingang van het nieuwe theeseizoen in september kunnen gaan introduceren. Allemaal verrassende, leuke smaken."

Eerder gaf Oeble in Biojournaal al aan voor dit theemerk veel kansen te zien in de export. "Daarom slaan we ook dit jaar een bezoek aan de BIOFACH niet over", vertelt Oeble vanuit de auto onderweg naar Neurenberg.

Voor meer informatie:

Oeble Kempenaar
Turbinestraat 12
3903 LW Veenendaal
0318 519139
O.Kempenaar@ofc.nl
www.naturaltemptation.eu