Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blueberry Punch: gekruid bessensap voor koude dagen

De Drentse blauwe bessentelers Edo en Maria presenteren op de Bio-beurs een derde variant PureBlu blauwe bessensap: Blueberry Punch, een sap van 100% blauwe bessen, maar nu met kruiden – bedoeld om warm te drinken. Maria: "Het woord punch stamt uit India en betekent vijf – de smaak komt van vijf ingrediënten. De blauwe bessensap is de basis. Het wordt gekruid met onder andere een vleugje sinaasappel en kaneel". Edo: "We hebben veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de receptuur. Voor de Bio-beurs is een eerste productie gemaakt. We hopen dat veel beursbezoekers komen proeven en hun mening geven". De telers staan op stand 253.



Edo en Maria runnen samen bosbessenbedrijf Noorderbos in Drenthe. Zij experimenteren met allerlei recepten waarbij blauwe bessen (gekweekte bosbessen) de hoofdrol hebben. De producten die ze ontwikkelen, zijn te koop onder de naam PureBlu.

Voor meer informatie: www.pureblu.nl
Publicatiedatum: