Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: bio-afbreekbaar schoonmaakmiddel op basis van bloemwater

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen liggen al heel wat jaren in de Nederlandse schappen, middelen die grotendeels bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten en daardoor niet schadelijk zijn voor mens en milieu. De schoonmaakproducten van EcoCléan volgen ook dat principe. Afgezien van de inhoud, is ook de verpakking 100 procent biologisch afbreekbaar en het productieproces milieubewust. De producten zijn vanaf nu te koop in Nederland bij Biological Solutions.



De schoonmaakmiddelen van Eco Cléan bestaan uit 100 procent natuurlijke planten- en suikeringrediënten en biologisch bloemwater. De flessen bestaan uit gerecycled PCR plastic. Daarbij voert EcoCléan geen dierproeven uit op haar producten. Het merk beschikt over een Ecocert-certificatie, dat staat voor het voldoen aan strenge milieustandaarden voor zowel het product als het productieproces.

Etherische oliën zoals citroen en limoen zijn natuurlijke ontvetters en hebben antibacteriële eigenschappen. EcoCléan gebruikt deze oliën in haar producten, die door een distilleerder in Frankrijk zijn ontwikkeld. De productlijn bestaat uit afwasmiddels, ontvetters, allesreinigers, glasreinigers en ontkalkers. Deze producten worden tegen concurrerende prijzen aangeboden en zijn dus voor iedereen bereikbaar.

Voor meer informatie: www.biologicalsolutions.nl
Publicatiedatum: