Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Frans Erdmann: "Dit is werkelijk waarzinnig"

Crowdfunding BioDrinks binnen 24 uur geslaagd

Tholen - De crowdfundingactie van BioDrinks, het zusterbedrijf van BioSpirits, is binnen 1 dag geslaagd. "Binnen 24 uur zijn we 'vol-gefund'. Zelfs nog met een 'overfunding' van 20.000 euro. Dit is werkelijk waanzinnig", geeft Frans Erdmann aan. "Gisteren om 17:45 uur zaten we al aan ons streefbedrag van 55.000 euro." De extra 20.000 euro zal BioDrinks investeren in de installatie van zonnepanelen op het nieuwe bedrijfspand. "Dit pand heeft een plat dak, dus is uitermate geschikt om vol te leggen met zonnepanelen."



BioDrinks was voor de apparatuur nog op zoek naar mede-investeerders die mee willen helpen met hun missie om biologische verantwoorde maar vooral ook lekkere biologische dranken te produceren. "Wij verwachten over 2016 een bescheiden winst te maken en dit geld te herinvesteren in promotie. Over de winst van 2017 en 2018 verwachten we een dividend van minimaal 10% uit te kunnen keren. Werk mee aan een duurzamere wereld en investeer nu", zei Frans daarover. Hij had nooit verwacht dat de actie zo snel zou kunnen slagen: "Ik dacht van tevoren: we halen het wel, maar hebben daar wel 30 dagen voor nodig."

BioDrinks

BioDrinks richt zich op de ontwikkeling en productie van biologische softdrinks, premixen en cold brewed coffee. Na de ontwikkeling van biologische tonic besloot BioDrinks zich te gaan richten op de authentieke frisdranken. Klik hier voor het andere Biojournaal-artikel over de plannen en de crowdfundingactie. Frans verwacht dat de BioDrinks eind oktober op de markt zullen komen.

Voor meer informatie: info@biospirits.nl, www.biodrinks.nl