Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yaviva haalt Uoga naar Nederland:

Natuurlijke make-up op basis van mineralen en fruit

Schitterende make-up op basis van fruit, gemaakt volgens eigen recept! Met hand geplukte bessen, aroma's en design… hoe natuurlijk wil je het hebben? Eco-cosmetica groothandel Yaviva lanceert de cosmetica van het nieuwe en toonaangevende Litouwse merk Uoga Uoga.

Verse natuur-cosmetica op basis van mineralen en fruit

Uoga Uoga is opgericht door twee jonge moeders die het geweldig vonden om zelf verse maskers en crèmes te maken van producten uit de natuur, zoals bosbessen en groene kruiden. In Litouwen gelooft men in de magie van de natuur. Nadat zij steeds vaker de vraag kregen waar hun cosmetica te koop is, werd Uoga Uoga opgericht. Uoga Uoga betekent 'bes bes', wat verwijst naar de bessen die in de cosmetica verwerkt worden. Deze worden – ook na de enorme groei van het merk – nog altijd met de hand geplukt.



Uoga Uoga is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende natuurlijke cosmetica fabrikanten in Litouwen. Alle producten worden met de hand en in kleine hoeveelheden geproduceerd, zodat ze altijd vers zijn. Bijzonder zijn de namen van de producten, zoals 'Sleeping beauty', 'Dangerous', 'Passionate' en 'Catch me if you can'.



Kleurrijke, natuurlijke make-up

Bij de ontwikkeling van de make-up worden uitsluitend natuurlijke, ongeraffineerde ingrediënten gebruikt, zoals olie, klei, water, bloemen, honing, en kruiden die zacht en effectief zijn en de huid voeden. De make-uplijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt met het 'Baltische goud': amber. Dit zit boordevol antioxidanten die vroegtijdige huidveroudering tegengaan.



De productlijn bestaat uit foundations, concealers, blush poeders, eyeliners, oogschaduws, lipsticks en lipglosses. Alle producten zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren en zijn volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. In plaats daarvan worden pure, essentiële oliën gebruikt. Hierdoor ruikt de cosmetica zelfs naar de natuur. Uoga Uoga maakt de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier. Vrouwen worden geïnspireerd om gezonder te leven, zich vrijer te voelen en sterker te zijn. Elke dag een beetje meer.



De natuurlijke make-up van Uoga Uoga is onder andere verkrijgbaar bij webwinkels SoloBioMooi en More Than Soap.

Over Yaviva

Yaviva is de nummer 1 groothandel in de Benelux als het gaat om natuurlijke en biologische cosmetica. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld 'vermooieren'. Met merken als NVEY ECO, Biosolis, Boho Cosmetics, Indemne en La fare 1789 komt Yaviva steeds een beetje dichter bij dit doel. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl
Publicatiedatum: