Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Yaviva: Sun Safe zonnebrand van The Ohm Collection

Nu de lente in aantocht is wordt het weer tijd om na te denken over het beschermen van de huid tegen zonnestralen. Yaviva, groothandel in biologische en verantwoorde huidverzorging, breidt het assortiment uit met de nieuwe Sun Safe zonnebrand van The Ohm Collection. Een 100% natuurlijke zonnebrandcrème met SPF 15 die de huid niet alleen beschermt, maar ook verzorgt.



Sun Safe Zonnebrand

Eerlijk is eerlijk, er is bijna niets zo lekker als de stralende zon die je huid verwarmt. Of je nu met een drankje op het terras zit of op het strand onder een palmboom ligt. Maar vergeet je niet in te smeren, want de huid heeft – zelfs al bij de eerste zonnestralen – bescherming nodig tegen de schadelijke UV-straling. De natuurlijke Sun Safe zonnebrand van The Ohm Collection bevat SPF 15. Het beschermt de huid terwijl de actieve ingrediënten de huid voeden. Zo blijft je huid heerlijk zacht en gehydrateerd. De Sun Safe zonnebrand is 100% natuurlijk, veilig en laat geen witte waas achter.


The Ohm Collection

The Ohm Collection is een natuurlijk cosmeticamerk van Hollandse bodem. Naast natuurlijke zonnebrandcrème (€ 24,95) bestaat de productlijn uit poederdeodorant en een natuurlijke dag- en nachtcrème. Verzorgingsproducten die echt goed werken en toch 100% natuurlijk zijn. Verantwoord geproduceerd, voor mens en milieu. Zonder gebruik van chemicaliën en mét recyclebare verpakkingen. De producten van The Ohm Collection zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel www.solobiomooi.nl.

Over Yaviva

Groothandel in biologische en verantwoorde cosmetica Yaviva heeft maar één doel: de wereld 'vermooieren'. Met merken als The Ohm Collection, Tasty Skincare, Santaverde, Amanprana en Boho Cosmetics is Yaviva de grootste distributeur van biologische cosmetica in de Benelux. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Zo zijn er voor de producten van The Ohm Collection ook prachtige winkeldisplays verkrijgbaar.
Publicatiedatum: