Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijzondere aanvulling op Bodenschätze assortiment: thee en kruiden

TerraSana heeft wederom het Bodenschätze uitgebreid met een aantal interessante, vernieuwende producten. Hoewel het kruiden- en theeassortiment ook nu al behoorlijk uitgebreid is, kon TerraSana het niet laten om toch een assortimentsverbetering te doen. Een zevental nieuwe, bijzondere soorten thee en kruiden zijn daarom vanaf nu volop leverbaar.


Salie.

De nieuwe soorten thee

Lindebloesemthee is een bijzondere theesoort die een lekkere zoetige, bloemige smaak heeft. Een unieke smaak die het pure assortiment mooi aanvult.

De olijfboom wordt ook wel 'de boom des levens' genoemd. Bodenschätze maakt van de bijzondere olijfbladeren heerlijke, biologische olijfbladthee. Qua smaak lijkt deze thee op groene thee. Echter is olijfbladthee nog niet op veel plekken te koop in Nederland. Een unieke aanvulling op het huidige assortiment dus.



Earl Grey thee (oftewel zwarte thee) hoort absoluut in de top 3 van meest populaire theesoorten. Een all time classic die vaak wordt genuttigd bij het ontbijt. De thee van Bodenschätze is een handmatig geplukte zwarte thee en bevat de etherische olie bergamot. Pure, biologische kwaliteit en een lekkere, authentieke smaak.

De nieuwe soorten kruiden

Lavas is een kruid dat steeds populairder begint te worden in de reguliere keukens. Ook daarom hoort dit kruid absoluut thuis in het pure Bodenschätze kruidenassortiment. Daarnaast zijn ook salie en korianderblad aan de lijn toegevoegd.



Onder de zaden introduceert TerraSana psylliumvezels (vlozaadvezels). De vezels nemen veel vocht op en kunnen goed gebruikt worden om glutenvrij en/of veganistisch mee te bakken of koken.

Over Bodenschätze

Bodenschätze is een dochtermerk van het bekendere, Oostenrijkse merk Sonnentor. Het merk heeft prachtige lijnen met kruiden, thee, koffie, zaden en speltproducten. Allemaal 100% biologisch en van pure kwaliteit. Kwaliteit staat enorm hoog in het vaandel bij Bodenschätze. Oprichter Johannes Gutmann is ervan overtuigd dat echte kwaliteit alleen tot stand komt wanneer je de industrialisatie buiten de teelt en de verwerking houdt. Daarom worden alle ingrediënten met de hand geoogst en verwerkt. Daarnaast heeft het bedrijf een fair prijsbeleid en een zeer nauwe samenwerking met vooral lokale boeren. Een duurzaam bedrijf waar met veel aandacht, zorg en liefde de mooiste producten worden gemaakt.



Geïnteresseerd in het Bodenschätze assortiment? Neem contact op met importeur TerraSana via info@terrasana.nl of 0172 503333. Bekijk het volledige assortiment hier.
Publicatiedatum: