Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Margan Europe presenteert zuivere arganolie

Net als vorig jaar is ook dit jaar Margan Europe Coƶperatie aanwezig op de Bio-beurs. "We willen een breed publiek kennis laten maken met onze arganolie", aldus Ingrid de Geus. "Vorig jaar hebben we bezoekers die echt problemen hadden met de huid, en dan vooral de huid van de handen, gesproken en hen onze Arganolie laten ervaren." Na enige uitleg werd de scepsis van veel bezoekers toch overwonnen.



Margan Europe levert zuivere arganolie, in tegenstelling tot andere producenten op de markt die een aangelengde olie aanbieden. "Het feit dat arganolie steeds meer in de belangstelling komt te staan vanwege de vele positieve eigenschappen en opmerkelijke resultaten, spoort mensen aan om tot aankoop over te gaan", vervolgt Ingrid. "Helaas valt in veel gevallen de werking tegen, omdat ze een aangelengde olie gebruiken. Margan Europe heeft de productie van de olie in eigen beheer."

"Tijdens de vele beurzen waar Margan Europe vertegenwoordigd was, vertellen wij de bezoekers welke kenmerken een pure arganolie heeft en laten dit zien en proeven. Ons motto is: 'Eerlijkheid duurt het langst' en in de relatief korte tijd dat wij ons presenteren op de Nederlandse markt kunnen wij trots zijn op onze trouwe arganolie gebruikers."

Tijdens de Bio-beurs presenteert Margan Europe zowel de cosmetisch/therapeutische versie als de culinaire variant van de arganolie. Deze culinaire versie en de Amlou, een typisch Marokkaanse dipsaus waar de olie in verwerkt is, "erg verslavend en gezond", aldus Ingrid. Daarnaast presenteert het bedrijf de Cactusvijg Serum. "Dit zeer bijzondere product importeert Margan Europe en behoeft wat meer uitleg en dat doen wij graag tijdens deze beursdagen."

Voor meer informatie:

Ingrid de Geus
Margan Europe Coƶperatie
Mariastraat 44
7311 HM Apeldoorn
06 54378567
info@marganeurope.com
www.marganeurope.com
Publicatiedatum: