Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gimsel Rotterdam trots op samenwerking met Neleman Wijn

Al sinds het begin van zijn wijncarrière heeft Derrick Neleman een vruchtbare relatie opgebouwd met de ondernemers van Gimsel Rotterdam, genomineerd voor beste natuurvoedingswinkel 2016. Inmiddels weten veel mensen dat het wijnassortiment daar goed op orde is.

Robert Frederiks van Gimsel Rotterdam vertelt: "We zijn trots op onze samenwerking met Derrick Neleman, een jonge gepassioneerde wijnmaker die zijn hart verloor aan Valencia. Het is dan ook niet voor niets dat zijn wijnen een prominente plaats in onze winkel hebben gekregen. Wil je een fles wijn cadeau doen? Derrick laat het design van de wijnflessen ontwerpen door jonge, veelbelovende designers uit de hele wereld. Daar kun je wel mee aankomen dus. Met Neleman wijnen weet je wat je in huis haalt: wijn direct van de wijnboer, altijd biologisch en veganistisch, gemaakt met liefde. Proost!"



Derrick Neleman: "Het is fijn samen te werken met enthousiaste ondernemers die liefde voor wijn delen, die mee gaan met de tijd en die weten wat er speelt in de markt. Gimsel Rotterdam heeft de uitstraling van een moderne winkel met een up-to-date assortiment en wij zijn blij dat Neleman wijn met Gimsel Rotterdam op kop staat!"

Voor meer informatie: www.gimselrotterdam.nl en www.neleman.org
Publicatiedatum: