Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mongozo: aantal exportlanden weer uitgebreid

Mongozo is inmiddels al in ruim 35 landen ter wereld verkrijgbaar. Daar zijn recent Griekenland, Letland en Roemeniƫ aan toegevoegd. Ook in Portugal en Noorwegen kunnen ze gaan genieten van het pils. De eerste zending staat klaar om richting deze landen te vertrekken, waarbij Noorwegen naast het pils ook de biologische Mongozo Buckwheat White kan verwelkomen.



Het eerst halfjaar van 2015 stond bij Mongozo vooral in het teken van veel publiciteit, zo meldt Mongozo in haar nieuwsbrief zomer 2015. Over de prijs voor Mongozo Buckwheat White als lekkerste aspergebier zijn in veel Nederlandse kranten en tijdschriften mooie publicaties verschenen. Ook de aandacht voor glutenvrij eten en drinken in het populaire Tv-programma Keuringsdienst van Waarde waarin Mongozo pils een belangrijke rol speelde heeft tot veel nieuwe vragen en ook bestellingen geleid. Natuurlijk gingen onze explosieve groeicijfers over 2014 van +38% ook niet aan de aandacht van de journalist voorbij.

Voor meer informatie: www.mongozo.com
Publicatiedatum: