Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chocolade & Munt

Nieuw van YOGI TEA: Fresh Mind

YOGI TEA lanceert deze maand Fresh Mind, een thee met Chocolade & Munt. YOGI TEA Choco Mint won op de BIOFACH de 'Best New Product Award 2015' in de categorie 'Drinks'. Meer dan 44.000 professionele bezoekers kregen de gelegenheid om het meest innovatieve product te kiezen – in totaal 9 categorieën – op de 's werelds grootste handelsbeurs voor biologische voeding de BIOFACH van 11-14 februari 2015 in Neurenberg. YOGI TEA Choco Mint won het voor het professionele publiek van kopers en beleidsmakers, evenals voor nationale en internationale media vertegenwoordigers en werd gekozen als beste nieuwe product in de categorie 'dranken'. Het product heeft een fris, nieuw design. De unieke combinatie van zoete biologische cacaoschillen en frisse mint maakt het extra aantrekkelijk. YOGI TEA Choco Mint is vanaf september 2015 beschikbaar bij natuurvoedingswinkels en geselecteerde supermarkten voor een advies verkoopprijs van 3,29 euro.



In het kort:
  • Een uniek recept van zoete cacaobonen, verse munt en specerijen, zoals vanille, zwarte peper en een vleugje kardemom.
  • Vanaf september 2015 beschikbaar bij biologische groothandels, natuurvoedingswinkels en geselecteerde supermarkten.
  • Advies verkoopprijs: 3,29 euro.
  • Leveringseenheid: 6 pakjes per omdoos.
  • Inhoud: 17 theezakjes per pakje.

Een echte blikvanger; ter gelegenheid van de 40e verjaardag heeft YOGI TEA van het hele assortiment de verpakking gewijzigd. Het moderne, frisse, aantrekkelijke en consistente design van alle varianten zal de uitstraling op het schap aanzienlijk verbeteren. De nieuwe verpakking is vooral opvallend door het hoge kwalitatieve en gestructureerde design, wat herkenning van het merk verzekerd. In aanvulling op de nieuwe verpakking is de website ook geheel vernieuwd.

Over Yogi Tea

Als een pionier in Ayurvedische kruiden en specerijen thee produceert YOGI TEA onder het motto: 'Feel good, do good, be good' al 40 jaar hoogkwalitatieve Ayurvedische thee. YOGI TEA werd in 1986 in Europa geïntroduceerd en is sindsdien een van de meest succesvolle merken in de biologische kruiden en specerijen thee branche. De Yogi levensstijl om mensen te helpen gelukkig, gezond en bewust te leven is inherent aan ieder van de 44 unieke thee creaties. Met meer dan 80 verschillende zorgvuldig geselecteerde kruiden en exotische specerijen creëert de biologische thee pionier ongeëvenaarde smaken. Alle YOGI TEA is gemaakt van hoogst kwalitatieve natuurlijke ingrediënten die van streng gecontroleerde biologische kwaliteit zijn. Gedreven om goed te doen zet Yogi Tea zich vanaf het begin in om behoeftige families en kinderen overal ter wereld te helpen. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan heeft Yogi Tea voor het hele assortiment de verpakking gewijzigd, waarmee het een moderne, frisse, markante en consistente uitstraling heeft gekregen. Dus alle varianten stralen op het schap van af 2015. YOGI TEA is overal verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels, reformwinkels en geselecteerde drogisterijen en supermarkten.

Voor meer informatie:

Arthur Zwart
Sales Manager Benelux
035 8889123
Arthur.zwart@yogiproducts.com
www.yogitea.com
Publicatiedatum: