Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Calendula Billenbalsem bestaat 30 jaar

Feest bij Weleda. Calendula Billenbalsem, één van de bestverkopende producten uit het baby-assortiment, bestaat 30 jaar. Het moment bij uitstek om even stil te staan bij deze klassieker en de Calendula Baby-serie.

30 jaar pure zachtheid

Al 30 jaar lang zorgt Calendula Billenbalsem in alle zachtheid voor de tere babybilletjes. De formule werd in de loop der jaren wat aangepast, maar het is nog steeds de unieke combinatie van Calendula-extract, zinkoxide en zoete amandelolie die rode billetjes helpt herstellen. Zuivere bijenwas en wolwas vormen een dun natuurlijk laagje dat de huid tegen vocht beschermt zonder deze af te sluiten. Product Specialist Moeder & Kind Roelien de Jonge: "Vooral in het luiergebied kunnen huidirritaties gemakkelijk de overhand krijgen. Calendula Billenbalsem, bij voorkeur rijkelijk aangebracht, verzorgt de geïrriteerde huid, vermindert roodheid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid."



5 keer dunner

Calendula Billenbalsem maakt deel uit van de Calendula Baby-verzorgingslijn, samengesteld om te voldoen aan de specifi eke behoeften van de babyhuid. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten geven de babyhuid de nodige verzorging, warmte en bescherming en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling vanaf de eerste dag. De combinatie van voedende plantaardige oliën van zongerijpte zaden en vruchten, pure etherische oliën en geneeskrachtige
extracten sluiten de huid niet af, maar laten haar ademen. Roelien: "De babyhuid heeft een aangepaste verzorging nodig. Ze is nog niet helemaal 'af' en 4 tot 5 keer dunner dan de huid van een volwassene. De beschermende zuurmantel is nog niet volledig ontwikkeld en ook de opperhuid is nog niet volledig gesloten. Dit gebeurt pas rond het vierde levensjaar."



Kwaliteitsgarantie

Calendula Baby werd ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en verloskundigen. De producten zijn volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoff en, conserveringsmiddelen, siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong. Dit wordt gewaarborgd door het NATRUElabel, het strengste internationaal erkende keurmerk voor natuurcosmetica. Het assortiment werd dermatologisch getest.

Voor meer informatie: www.weleda.nl
Publicatiedatum: