Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yaviva distributeur van Lavera: Natuurlijke huidverzorging voor het hele gezin

Yaviva, groothandel in biologische, verantwoorde en eco cosmetica heeft nu ook Lavera aan het assortiment toegevoegd. Met bijna 250 verzorgingsproducten en 9 verzorgingslijnen biedt Lavera de ideale lichaamsverzorging voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

De producten van Lavera bieden optimale verzorging met respect voor de natuur. De pure verzorgingsproducten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. Zelfs de geuren zijn 100% natuurlijk. Dit zijn producten zoals de natuur die ontworpen heeft.


Verzorgingsproducten voor mannen, vrouwen en kinderen

De biologische huidverzorging van Lavera is er voor het hele gezin. Lavera is zacht, zelfs voor de tere babyhuid. De producten zijn ideaal voor gebruik op de gevoelige huid, die geen chemische stoffen kan verdragen. Het assortiment bestaat onder andere uit bodylotions, deodorants, badzouten, douchegel en handcrème. Maar ook zijn er natuurlijke haarverzorgingsproducten, lippenbalsems en zonnebrandcrèmes verkrijgbaar. Voor kinderen zijn er onder meer heerlijke bubbelbad sachets, milde waslotion en shampoo, beschermende crèmes en verzorgende oliën.

Make-up

Naast verzorgingsproducten heeft Lavera een groot aanbod aan natuurlijke, minerale make-up. Naast basisproducten als compact foundations, BB- en CC cream, concealers en minerale poeders, bestaat het assortiment uit prachtige oogschaduw, lipsticks, mascara's, potloden en lipgloss. Mooi zijn ook de verleidelijke Lavera Lips & Cheeks. Deze 2-in-1 producten kunnen zowel op de lippen als wangen gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Handig voor drukke vrouwen die niet houden van een uitpuilende make-uptas.



Alle producten van Lavera zijn natuurlijk, dierproefvrij, glutenvrij en voor meer dan 98% BDIH of NaTrue gecertificeerd. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij www.solobiomooi.nl.


Over Yaviva

Van huid- en haarverzorging tot mondhygiëne en make-up, Yaviva heeft dé grote merken op het gebied van eco-cosmetica in haar portefeuille. De groothandel heeft veel kennis van de markt, traint personeel op verzoek en verzorgt indien gewenst internet workshops. Yaviva voert onder andere de merken Santaverde, Tasty Skincare, Indemne en Boho Cosmetics. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de natuurlijke verzorgingsproducten van Lavera en/of andere merken kunnen vrijblijvend contact opnemen.

Klik hier om naar de website van Yaviva te gaan.
Publicatiedatum: