Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Student company' verkoopt biologische bolus- en babbelaarthee

Acht studenten van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen hebben de student company Qualitea Time S.C. opgezet. Zij verkopen biologisch thee met de smaken bolus en babbelaar. Een echt Zeeuws product waarop leuk gereageerd wordt, zo meldt De Bode - Vlissingen. De studenten hebben de ingrediënten ingekocht bij Simon Lévelt. "We hebben dit bedrijf gevraagd of zij de Zeeuwse smaken bolus en babbelaar konden maken en dat kon", vertelt Myrthe de Bruijn uit Vlissingen.



Het zijn allebei zwarte theesoorten. De bolusthee is gemaakt van kaneelstukjes, sinaasappelschil, rozenbottel, kruidnagel, rum, zoethout, venkelzaad, rozenbloemblaadjes, braamblad en natuurlijke aroma's. De babbelaarthee van jenever- en bosbessen, lavendel, korenbloem en eveneens natuurlijke aroma's. "We willen met onze producten laten zien dat duurzaamheid, biologisch en eerlijkheid bij ons hoog in het vaandel staan. We kopen de grondstoffen in bij de erkende theeleverancier Simon Levelt. En we doneren tien eurocent per verkocht pakje aan Solidaridad, een organisatie die zich sterk maakt voor arme theeboeren."

Kijk voor meer informatie op deze facebookpagina.

Bron: De Bode - Vlissingen
Publicatiedatum: