Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Dr. Hauschka Deodorants: veilig voor je gezondheid

Dr. Hauschka lanceert in april twee nieuwe deodorants: Rozen en Salie Mint. Welke Dr. Hauschka Deodorant men ook kiest; de gebruiker voelt zich altijd fris en beschermd. Bovendien kan men ze met een gerust hart gebruiken; tests hebben aangetoond dat de huid de deo's zeer goed verdraagt en het langdurig werkt. Bij Dr. Hauschka gebruiken ze bewust geen aluminiumzouten. De alcoholarme rollers zijn geschikt voor de normale tot gevoelige huid, prikken niet als ze rechtstreeks na het scheren worden opgebracht en maken geen vlekken op kleding.


Zonder aluminiumzouten

De veiligheid van aluminium in deodorants voor de gezondheid wordt de laatste jaren steeds meer in twijfel getrokken. Aluminiumzouten onderdrukken het natuurlijke transpiratieproces. Terwijl dit proces veel voordelen heeft voor het lichaam; het regelt de lichaamstemperatuur, het verwijdert afvalstoffen en beschermt de huid met een zuurmantel tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Dr. Hauschka Deodorants bevatten geen aluminiumzouten en zijn dus veilig voor de gezondheid. Bovendien voelt de gebruiker zich fris en beschermd in iedere situatie. De vernieuwde formule, op basis van heilzame planten en etherische oliën, remt op milde wijze de groei van bacteriën en bedekt transpiratiegeuren effectief.



Deodorant het meest verkocht in de categorie lichaamsverzorging

Deodorant is wereldwijd het meest verkochte lichaamsverzorgingsproduct. Per dag verliezen we gemiddeld 1,5 tot twee liter vocht. Onder tal van omstandigheden begint het lichaam te transpireren; tijdens het sporten of in stressvolle situaties. Maar hoe snel en hoeveel iemand transpireert is ook afhankelijk van voeding, kleding, weersomstandigheden, et cetera. Transpireren is een volstrekt normaal verschijnsel, maar kan in sommige situaties onplezierig zijn. Het is dan belangrijk dat je op je deodorant kunt vertrouwen, wat je ook doet en waar je ook bent.

Effectiviteit Dr. Hauschka Deodorants

Wat maakt de werking van Dr. Hauschka Deodorants zo effectief? De sleutel ligt in de nieuwe formules. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die een (poriën)samentrekkende, antimicrobiële en hydraterende werking hebben. Zo bevat de Deodorant Rozen bijvoorbeeld vrouwenmantel die helpt vochtprocessen te reguleren. De vetvrije Deodorant Salie Mint bevat extracten van salie en toverhazelaar: twee natuurlijk werkende antimicrobiële ingrediënten.

Voor meer informatie: www.drhauschka.nl
Publicatiedatum: