Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bekend van Isola Bio

Wessanen rondt overname Abafoods af

Wessanen heeft de eerder aangekondigde overname van het Italiaanse Abafoods afgerond. Abafood is een Europese expert in biologische plantaardige dranken, op basis van rijst, kokos, amandel, haver, spelt en soja. In 2014 genereerde het bedrijf een netto-opbrengst van circa 39 miljoen euro. Het bedrijf heeft verder een sterke R&D-capaciteit voor nieuwe concepten en innovatieve verpakkingen. Zijn merk Isola Bio is het toonaangevende merk in Italiaans reformwinkels en wordt ook met succes geƫxporteerd naar een breed scala van exportlanden.



Voor Wessanen betekent de overname van Abafoods een belangrijke stap in de uitvoering van haar strategie. De unieke expertise van Abafoods in zuivelalternatieven zal de R&D van Wessanen versterken en biedt productiemogelijkheden om verdere groei van de Wessanen-merken binnen deze categorie te realiseren. De overname geeft Wessanen ook voet aan de grond in Italiƫ, een grote en groeiende biologische markt in Europa - met een toonaangevende merkpositie dankzij Isola Bio.

Voor meer informatie: www.wessanen.com en www.abafoods.it
Publicatiedatum: