Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Essentiële oliën voor de gevoelige huid

Nieuw in Nederland: Eco verzorgingsproducten van Indemne

Last van huidproblemen zoals acne, cellulitis, psoriasis of eczeem? Het nieuwe merk Indemne biedt hulp en verzorgt de gevoelig of geïrriteerde (probleem)huid op een no-nonsense manier, met kant-en-klare verzorging. De verzorgingsproducten van Indemne bieden een 100% actieve en natuurlijke oplossing voor de huid.

Of je nou last hebt van een klein probleem of een groot huidprobleem, acute of chronische klachten: Indemne biedt een oplossing op maat met producten die gebaseerd zijn op de kracht van de natuur. Neem bijvoorbeeld eczeem: dat kan veroorzaakt worden door stress, maar ook door externe factoren zoals klimatologische invloeden of het gebruik van verkeerde producten. Indemne brengt de balans in de huid met eczeem terug.


Resultaat

Indemne gebruikt kostbare plantenextracten die een bewezen resultaat leveren. Denk aan Cade, een etherische olie met antibacteriële eigenschappen en kamille dat een kalmerende, verzachtende en ontstekingsremmende werking heeft. Maar ook kaneel wordt in de producten gebruikt vanwege de antiseptische werking en hazelnoot, vanwege de helende werking op de beschadigde huid. De essentiële oliën in de producten zijn zorgvuldig gedoseerd, waardoor ze op een zachte en veilige wijze worden opgenomen door de huid.

Bij Indemne tref je geen alcohol of andere chemische toevoegingen die de huid kunnen irriteren of uitdrogen. Ook worden de producten niet op dieren getest en is er zelfs bij de ontwikkeling van het verpakkingsmateriaal rekening gehouden met het milieu. Zo wordt er niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de wereld gezorgd.


Alleskunners

De meeste producten van Indemne zijn alleskunners, zoals de Gimme Soothing Lotion en de Gimme Clean. De Gimme Clean shampoo is fijn om te gebruiken bij een geïrriteerde hoofdhuid en zorgt ervoor dat je van de jeuk en roodheid afkomt en dat je haar weer gaat glanzen. De slimming lotion is ideaal om cellulitis te behandelen en er is nog een lotion om de tere kinderhuid te kalmeren. De Indemne Miss Ella Lotion is perfect om te gebruiken voor het verwijderen van je make-up. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat een gevoelige huid snel kalmeert.


Over Indemne

Indemne is exclusief distributeur van Indemne in de BeNeLux. Geïnteresseerden met een winkel, een webshop of een salon, kunnen contact opnemen voor meer informatie. De producten van Indemne zijn inmiddels verkrijgbaar via www.solobiomooi.nl, een zeer uitgebreide webshop vol biologische verzorgingsproducten.
Publicatiedatum: