Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uni: biologische bedlinnen in pasteltinten

Met de nieuwe biologisch katoenen bedlinnencollectie 'Uni', creëer je in een handomdraai een sfeervol totaalbeeld in de slaapkamer. De dekbedovertrekken en hoeslakens in prachtige pastelkleuren zijn van hoge kwaliteit en de liefde voor het vakmanschap wordt zichtbaar in de afwerking.
 
Organic bedtextiel Uni: zachte pastels, biologisch, eco-luxe en gezond slapen voor iedereen. De bedlinnencollectie Uni, is samengesteld als de ideale basis garderobe: dekbedovertrekken en hoeslakens in prachtige, zachte pastel tinten. De liefde voor het vakmanschap wordt zichtbaar in de afwerking en de bijzondere materialen. Slapen onder het zachte biologisch katoen is puur genieten. De dekbedovertrekken en hoeslakens zijn er in percale katoen van 200 thread count.
 

Onderscheidend in gezond slapen in sfeervolle slaapkamer

Geïnspireerd door de aankomende lente is de bedlinnen collectie aangevuld met nieuwe kleuren, verkrijgbaar in uni of double face. De gehele collectie wordt geproduceerd met Duits vakmanschap en vanuit Nederland gecoördineerd.
Damai biedt topkwaliteit en zeer zachte biologisch katoenen dekbedovertrekken en hoeslakens in prachtige collecties waar we heerlijk onder kunnen slapen. De bedlinnencollectie is ontworpen en ontwikkelt volgens onderstaande normen:
  • Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Productie van materialen en producten in regio's die van oudsher een specifiek ambacht beheersen;
  • GOTS-gecertificeerd door Control Union; duurzame landbouw en sociale arbeidsvoorwaarden;
  • Bijzonder hoogwaardige afwerking.
 

Verkrijgbaarheid en prijs

De dekbedovertrekken en hoeslakens 'Uni' kunnen in zowel standaard als custom made maten gemaakt worden. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar vanaf 79,95 euro en de hoeslakens zijn verkrijgbaar vanaf 41,95 euro.

Het Amsterdamse Bedaffair, specialist in betaalbare, duurzame, natuurlijke bedden en matrassen, is exclusief dealer van het bedtextiel 'Uni' uit de Damai organic collectie.



Consumenten kunnen online bestellen via de webwinkel of de ruime showroom van Bedaffair bezoeken op Amsterdam-IJburg bij Woon-warenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91.

Voor meer informatie: 020 3031179 of www.bedaffair.nl.
Publicatiedatum: