Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

eco.kid nu ook verkrijgbaar in Benelux

Na het wereldwijde succes van eco.kid, zijn de puurste kinderproducten nu ook in de Benelux verkrijgbaar. eco.kid is een unieke biologisch gecertificeerde productlijn speciaal gericht op kinderen vanaf 3 jaar. De producten richten zich op specifieke problemen zoals berg, huidirritatie en hoofdluis. De haarproductenrange is gericht op het voorkomen én bestrijden van hoofdluis. Deze productrange bevat zelfs het enige biologisch gecertificeerde anti-hoofdluis product ter wereld, Lice bomb! eco.kid is ecologisch verantwoord en kindvriendelijk. Het is een gezondere keuze voor onze kinderen en de planeet.

eco.kid … gemaakt voor kinderen

Een kinderhuid en hoofdhuid produceren dagelijks tot vijf keer minder talg dan de huid van een volwassene. Daardoor is de kinderhuid tot vijf keer dunner en droger. eco.kid is speciaal ontwikkeld voor het haar, de hoofdhuid en de huid van kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar oud. De producten zijn in staat om de specifieke problemen van deze leeftijdsgroep aan te pakken.


eco.kid … gecertificeerd biologisch

Alle eco.kid producten bevatten grondstoffen die 100% voldoen aan de normen van Ecocert, de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica. Daarnaast zijn ze ook biologisch gecertificeerd door COSMEBIO, USDA NOP en door de Australian Certified Organic Standard. De eco.kid productrange bevat het enige biologisch gecertificeerde antihoofdluis product ter wereld! Het voorkomen én bestrijden van hoofdluis, daar zijn de eco.kid haarproducten voor. De naam eco.kid is een bewuste keuze. Want dat is precies wat de producten zijn: natuurlijk, biologisch, gifvrij én speciaal ontwikkeld voor kinderen.

eco.kid … duidelijk natuurlijk

eco.kid is gemaakt in Australië en wordt geproduceerd met behulp van Australische inheemse plantenextracten in combinatie met oude plantaardige wijsheden van de wereld. Vanuit de verre uithoeken van de Amazone jungle tot aan de regenwouden van Azië. De producten voor het haar ruiken lekker voor ons, alleen niet voor luizen!

eco.kid lice bomb… 's werelds enige biologisch gecertificeerde anti-hoofdluis product

Lice bomb is speciaal ontwikkeld om die griezels van je hoofd af te krijgen. Wel op een natuurlijke manier, want we willen niet onaardig zijn tegen hoofdluizen… we zijn aardige mensen…we houden er alleen niet van als luizen een loopje met ons nemen. Lice Bomb is gemaakt van pure plantaardige extracten die uitzonderlijk zacht zijn voor kinderen. Het is een uitgebalanceerde eco-formule die helpt bij het ​​verwijderen van hoofdluizen en neten.


eco.kid … het succes

De wereldwijde zoektocht van bewuste ouders naar hoogwaardige en gezondere producten voor hun kinderen heeft ervoor gezorgd dat eco.kid wereldwijd een succes is geworden. De producten worden inmiddels op alle continenten en in ruim 20 landen verkocht. Nu ook verkrijgbaar in de Benelux via Puur Company B.V. Puur Company B.V. is een groothandel die natuurlijke en biologische gecertificeerde huidverzorgingsproducten voor kinderen ontwikkelt en distribueert. Producten speciaal voor kinderen die optimaal beschermen tegen alle weersinvloeden en uitdroging. Naast het merk eco.kid distribueert Puur Company B.V. het Nederlandse merk Loverock.

eco.kid….en u

Interesse om deze unieke en biologische producten van eco.kid in uw (web)winkel te gaan verkopen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of per mail, wij maken graag een afspraak met u.

Voor meer informatie:

Dieke van Groningen
06 24663010
dieke@puurcompany.nl
www.ecokidorganics.nl
Publicatiedatum: