Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijengoud voor moeder en kind

Kersverse moeders hebben het er maar druk mee; slapeloze nachten, snottebellen, kapotte billetjes. Als mama van haar twee kindjes zocht Sarah Schwarz naar natuurlijke oplossingen. "Als baby had mijn dochtertje last van eczeem. Wat ik ook op het zere huidje smeerde, niets hielp. Ik ging aan de slag met een oud familierecept op basis van bijenwas en na twee weken was haar eczeem verdwenen", aldus Sarah. Sarah's handgemaakte bijenwaszalf was het begin van Golden Nature Products. Naast de baby & kindjeslijn zijn in haar webshop inmiddels ook heerlijke producten voor mama te vinden.


Nieuwe mama producten

Het is makkelijk om jezelf te vergeten, maar je eigen lijf is zeker toe aan wat extra aandacht in de periode rondom de bevalling. Het fijne van de mama-lijn is dat de producten 100% natuurlijk zijn, werkzame ingrediƫnten bevatten en heerlijk zacht ruiken. Heel handig voor onderweg is de Bijenwas Lippenbalsem (6 euro) met rozenextracten. Naast het helende effect bij schrale, branderige lippen kan het ook voor allerlei kleine huidkwaaltjes worden gebruikt, zoals huidirritatie, wondjes, droge plekjes of uitslag. Bij jezelf of bij je kindje. Of ontdek het herstellende effect van Stretch Oil Spray (17,50 euro) bij striae, littekens, of bij een droge, jeukende huid. Deze heerlijk ruikende exotische olie met extracten van hazelnoot en oranjebloesem is een echte verwen olie waar je niet meer mee kunt stoppen na de zwangerschap. Als dag en nachtverzorging voor de vermoeide gezichtshuid heeft Golden Nature Product een speciale Beauty Oil (19,95 euro) ontwikkeld, met extracten van rozen en theunisbloemolie... vitaliserend en heilzaam.



Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: