Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Petit&Jolie: Nieuwe natuurlijke verzorgingslijn voor baby's en kinderen

Petit&Jolie is een nieuw merk natuurlijke verzorgingsproducten voor baby's en kinderen. Puur natuur en samengesteld met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. De webshop www.petitjolie.nl is vanaf nu live. Een aantal (biologisch) kinderdagverblijven heeft de producten van Petit&Jolie in het assortiment opgenomen.

Aan de lancering van het nieuwe merk ging een intensief traject van samenstellen en testen vooraf (waarmee kinderdagverblijven, ouders en opa's en oma's hebben geholpen). De lijn van Petit&Jolie bestaat uit Badolie, Haar&Body Shampoo, Bodylotion, Billencrème en Handzeep. Alle producten zijn BDIH-gecertificeerd en de ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong. De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid van kinderen.



Ouders zijn zich steeds bewuster van het beschermen van de omgeving waarin ze leven en de producten die ze voor hun kinderen gebruiken. En willen geen parabenen, siliconen of synthetisch ingrediënten meer gebruiken. De natuurlijke
verzorgingsproducten van Petit&Jolie bevatten geen parabenen, siliconen en synthetische ingrediënten en zijn goed voor de kwetsbare huid van de baby maar ook zeker voor de natuur. Petit&Jolie staat voor baby's, kinderen en ouders die kunnen
genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Wat puur is wil je puur houden.

Voor meer informatie:

Petit&Jolie B.V.
Catharijnesingel 90
3511 GR Utrecht
info@petitetjolie.nl
www.petitetjolie.nl
Publicatiedatum: