Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verslag tweede lezing over 'Beter met voeding' bij Natuurwinkel De Bilt

Dinsdagavond 13 maart werd de tweede lezing door Jeroen America gehouden over het boek 'Beter met voeding'. Na EkoPlaza Bilthoven was de organisatie dit keer in handen van Arnoud van den Heuvel van Natuurwinkel De Bilt. Vanwege de geweldige belangstelling (meer dan 70 aanmeldingen) vond deze avond plaats bij boekhandel Bouwman in De Bilt, waar al deze mensen een goede zitplaats kregen.

Jeroen vertelde over de ervaringen die zijn tante Mia Tjioe-America had opgedaan in haar praktijk als natuurvoedingsconsulente. Daar ontdekte zij dat veel van de moderne ziektes en allergieën veroorzaakt worden door een opgebouwd tekort aan allerlei voedingsstoffen. Die kwalen kunnen vaak genezen worden door als basisvoedsel weer volwaardig en zo weinig mogelijk bewerkt voedsel te eten. Verse groente, volkorenbrood, voedsel waar de levenskracht nog in zit. Het lichaam blijkt dan veel veerkracht te hebben en zichzelf goed te kunnen herstellen.
 


Naast Jeroen America vertelde ook voedingsconsulente Ineke Fienieg aan de hand van concrete voorbeelden over welk voedsel herstellend werkt. De toehoorders luisterden aandachtig en kregen de mogelijkheid om hun vragen op Jeroen en Ineke afvuren. Daar werd volop gebruik van gemaakt.
 

Natuurwinkel wordt EkoPlaza

Aan het einde van de avond vertelde Arnoud dat Natuurwinkel De Bilt eind juni zal worden omgebouwd naar EkoPlaza De Bilt. Om daarmee kennis te maken kregen alle bezoekers een flesje olijfolie van EkoPlaza mee naar huis. 
Publicatiedatum: