Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Plaats 53 in Merken Top 100

Bio+ volgens Foodmagazine snelste groeier in 2011

Bio+ is voor tweede achtereenvolgende jaar de snelste groeier in de Merken Top 100 welke jaarlijks door het vakblad Foodmagazine in samenwerking met Symphony IRI wordt gepubliceerd. De groei-index van Bio+ was 142,6 in 2011.

Stichting Merkartikel Bio+ feliciteert alle betrokkenen zoals de supermarktorganisaties, licentiehouders en biologische boeren graag met deze prestatie, want Bio+ is tenslotte hun merk.

Door een unieke samenwerking in de keten maakt Bio+ biologisch beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar voor grote groepen consumenten. De hier afgebeelde exclusieve Bio+ pannenkoekentaart is een voorbeeld van deze samenwerking.



Foodmagazine schrijft: "Chapeau voor Bio+. Het merk is favoriet bij veel Superunie-leden alsook Jumbo. Het assortiment van Bio+ wordt in hoog tempo uitgebreid en vertoond daarnaast groei in alle productgroepen. Vorig jaar was Bio+ de hoogste nieuwkomer op een tachtigste plaats en nu is ze de sterkste stijger. Bio+ is het enige biologische merk in deze Food Top 100."
 

Lekker en natuurlijk

Aan de basis van de groei ligt de vergrote belangstelling van de consument voor lekkere producten van natuurlijke origine. Juist die supermarkten die kiezen voor een breed assortiment in biologisch met een eenduidige herkenbare verpakking gericht op de light-user groeien het hardst, bijvoorbeeld; Jumbo, Plus, Coop, Poiesz, Spar, EMTÉ, MCD en Jan Linders. Deze retailers zetten steeds meer Bio+ producten op het schap en zijn ook de snelle groeiers in biologische voeding.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Deze producten worden geproduceerd door circa 40 licentiehouders. De producten van Bio+ zijn inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 2.500 supermarkten. Bio+ is een uniek samenwerkingsplatform tussen producenten van biologische producten aan de ene kant en retailers aan de andere kant. Gezamenlijk werken zijn aan een optimaal assortiment, aantrekkelijke prijsstelling en interessante promotieacties. Onlangs werd Bio+ onderscheiden met de FNLI Award in de categorie 'Meest maatschappelijke bijdrage'.
Publicatiedatum: