Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Scholen regio Zutphen wennen aan De Goede Snackbar

"Nu serveren we geen voer meer maar voeding"

Chef-kok Eric van Veluwen verzorgt met zijn concept De Goede Snackbar de catering op drie scholen in de regio Zutphen. Het assortiment hiervan is bijna 40 procent biologisch (daarvoor kreeg De Groene Snackbar als eerste cateraar het bronzen EKO-keurmerk). Hij doet dit sinds de zomervakantie van 2017. In een artikel van Misset Horeca verklaart rector Erwin Lutteke van het Isendoorn College de keuze voor het iets duurdere concept als volgt: "Het is een goede manier om leerlingen bewust te maken van gezond en biologisch. Ook was het een vraag vanuit de ouders waarop wij geanticipeerd hebben. Maar het moest ook betaalbaar blijven." Conciërge Veron van Unen van de Vrijeschool in Zutphen zegt dat veel ouders waarderen dat er gezonde producten te krijgen zijn in de kantine. "Nu serveren we geen voer meer maar voeding." De chef-kok hoopt dat de versterkte aandacht voor biologisch doorgetrokken zal worden naar het lesmateriaal.

Voor meer informatie over De Goede Snackbar: degoedesnackbar@gmail.com

Klik hier voor het complete artikel.

Bron: Misset Horeca

Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018