Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Company opent 'mini-filiaal': cityshop-concept

De Duitse keten Bio Company heeft deze week haar eerste mini-filiaal geopend: de Kleene Bio Companyin de 'Rocket-Tower' in Berlijn-Kreuzberg (Rudi-Dutschke-Straße 17). Het filiaal heeft een verkoopoppervlak van 300 vierkante meter en er wordt gebruik gemaakt van zelfbediening. Het assortiment omvat vooral producten om mee te nemen: onder andere belegde broodjes, salades, groenten- en fruitsnacks, koffiespecialiteiten die men zelf in een beker kan vullen en in de namiddag een groter aanbod aan zoetigheden. Aan statafels met barkrukken hebben klanten de mogelijkheid om even te ontspannen. De openingstijden zijn van 7:30 uur tot 20:00 uur. Men richt zich onder andere op het personeel van omliggende kantoren, zij kunnen nu snel en eenvoudig gezonde bio-levensmiddelen komen kopen, zegt men in een persbericht.



"De nieuwe Kleene Bio Company is duidelijk kleiner dan onze andere winkels. Er worden verse, lokale biologische producten aangeboden. We bieden een selectie aan van producten voor dagelijks gebruik, afkomstig van de bij ons aangesloten bedrijven. We verheugen ons erop om met een heel nieuw concept bij te mogen dragen aan het dagelijkse leven van deze bijzondere wijk in Berlijn", aldus Bio Company-directeur Georg Kaiser.









Voor meer informatie: www.biocompany.de
Publicatiedatum: