Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Verleden jaar meer dan 16.000 paasloten opgestuurd"

Kras en win actie bij natuurvoedingswinkels met Pasen

In de weken voor Pasen maken klanten bij natuurvoedingswinkels kans op een gratis brunchproduct of een bomvol pakket met brunchproducten. Bij elke besteding van 10 euro ontvangt de klant een paaslot.

Een heerlijk biologisch Pasen

Klanten van maar liefst 81 natuurvoedingswinkels in Nederland maken ook dit jaar in de aanloop naar Pasen kans op vele prijzen. Van een gratis brunchproduct tot een brunchpakket ter waarde van 25 euro. Ook maken zij kans op de landelijke hoofdprijs: een uitgebreide biologische brunch voor twee personen ter waarde van 100 euro bij een restaurant in de buurt. De actie loopt van maandag 19 tot en met zaterdag 31 maart.



Meedoen is een eitje

Bij iedere besteding van 10 euro ontvangen klanten een paaslot. Na het open krassen ziet de klant meteen of er een prijs is gewonnen. Meedoen aan de hoofdprijs, de biologische brunch, kan door het paaslot weer in te leveren bij de winkel.

Meer dan 132.000 winnaars in 2017

Natudis organiseert deze succesvolle actie voor de derde keer. Jorn de Beer, Brandmanager bij Natudis: "Verleden jaar hebben klanten meer dan 16.000 paasloten opgestuurd om kans te maken op de hoofdprijs en ontvingen meer dan 132.000 klanten een gratis product. Klanten vinden het erg leuk om juist met de feestdagen een cadeau te krijgen. Dat je snel in de prijzen valt en direct een gewonnen product mee naar huis krijgt, draagt zeker bij aan het succes."

Voor meer informatie over de actie en de actievoorwaarden kijk op www.natuurwinkel.nl/acties of www.bio-specialist.nl.
Publicatiedatum: