"Alle ogen van de voedingsmiddelenindustrie staan in oktober 2018 gericht op Parijs", voorziet Nicolas Trentesaux, SIAL beursmanager. "Laten we niet vergeten dat de voedingsmiddelenbranche één van de meest dynamische sectoren is in de meeste G20-landen! Dankzij nieuwe trends en groeiperspectieven die op de vakbeurs ontdekt worden, kunnen marktspelers uit deze sector hun nieuwe doelstellingen bereiken. De SIAL Paris is een uniek platform voor inspiratie waar professionals nieuwe markten kunnen testen, producten introduceren en belangrijke marktspelers ontmoeten voor uitwisseling over toekomstige vraagstukken. Daarnaast vormt de vakbeurs een echt laboratorium: R&D afdelingen van over de hele wereld leggen de laatste hand aan hun innovaties om ze op de beursvloer te kunnen testen. Ruim 2.500 innovaties worden voor het eerst gepresenteerd in het kader van SIAL Innovaties en inspireren de complete foodindustrie."
SIAL Paris 2018, 9 maanden voor de beursopening
Op negen maanden voor aanvang van de beurs is ruim 90% van de oppervlakte is reeds gereserveerd door exposanten uit ruim 80 landen. Gedurende vijf inspirerende beursdagen kunnen de 160.000 verwachte internationale bezoekers terecht op de SIAL Paris om het aanbod, ingedeeld per sector of per geografische regio, te ontdekken.Het trefpunt voor grote groepen en nieuwe start-ups
Na een succesvolle start in 2016 organiseert de SIAL dit jaar wederom speciale beursruimtes voor opkomende sectoren. Voor het eerst is er in 2018 een speciale 'Alternative Food' sector, met daarin biologische, 'e-vrije', ecologische, duurzame producten en halffabricaten, met een ruimte voor rondetafelgesprekken, conferenties en de organisatie van rondleidingen.Voor meer informatie: www.sialparis.com