Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SIAL Parijs: Speciale aandacht voor 'Alternative Food' sector

SIAL Parijs zal van 21 tot en met 25 oktober 2018 in Paris Nord Villepinte gehouden worden. De tweejaarlijkse vakbeurs dient als inspiratiebron voor de voedingsmiddelenindustrie en men kan er allerlei actuele en toekomstige ontwikkelingen ontdekken. Voor het eerst is er de komende editie speciale aandacht voor de 'Alternative Food' sector, waartoe ook biologisch behoort.

"Alle ogen van de voedingsmiddelenindustrie staan in oktober 2018 gericht op Parijs", voorziet Nicolas Trentesaux, SIAL beursmanager. "Laten we niet vergeten dat de voedingsmiddelenbranche één van de meest dynamische sectoren is in de meeste G20-landen! Dankzij nieuwe trends en groeiperspectieven die op de vakbeurs ontdekt worden, kunnen marktspelers uit deze sector hun nieuwe doelstellingen bereiken. De SIAL Paris is een uniek platform voor inspiratie waar professionals nieuwe markten kunnen testen, producten introduceren en belangrijke marktspelers ontmoeten voor uitwisseling over toekomstige vraagstukken. Daarnaast vormt de vakbeurs een echt laboratorium: R&D afdelingen van over de hele wereld leggen de laatste hand aan hun innovaties om ze op de beursvloer te kunnen testen. Ruim 2.500 innovaties worden voor het eerst gepresenteerd in het kader van SIAL Innovaties en inspireren de complete foodindustrie."

SIAL Paris 2018, 9 maanden voor de beursopening

Op negen maanden voor aanvang van de beurs is ruim 90% van de oppervlakte is reeds gereserveerd door exposanten uit ruim 80 landen. Gedurende vijf inspirerende beursdagen kunnen de 160.000 verwachte internationale bezoekers terecht op de SIAL Paris om het aanbod, ingedeeld per sector of per geografische regio, te ontdekken.

Het trefpunt voor grote groepen en nieuwe start-ups

Na een succesvolle start in 2016 organiseert de SIAL dit jaar wederom speciale beursruimtes voor opkomende sectoren. Voor het eerst is er in 2018 een speciale 'Alternative Food' sector, met daarin biologische, 'e-vrije', ecologische, duurzame producten en halffabricaten, met een ruimte voor rondetafelgesprekken, conferenties en de organisatie van rondleidingen.

Voor meer informatie: www.sialparis.com
Publicatiedatum: