Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Veel fusies en overnames in het verschiet"

Wereldwijde biologische zuivelmarkt €16,2 miljard in 2017

Global Organic Dairy Market Research heeft een uitgebreide evaluatie gepresenteerd van biologische zuivelproducten, inclusief de belangrijkste technologieën, trends, drijfveren, uitdagingen, mogelijkheden en strategieën. Het rapport bevat ook prognoses voor investeringen in biologische zuivelproducten van 2018 tot 2022.

De wereldwijde biologische zuivelmarkt bestaat uit verschillende internationale, regionale en lokale leveranciers. De verwachting is dat de competitie op de markt zal toenemen door technische innovaties en toekomstige fusies en overnames. Daarnaast bieden veel lokale en regionale leveranciers specifieke producten voor verschillende eindgebruikers. De nieuwe verkopers die de markt betreden hebben moeite om de concurrentie aan te gaan met andere internationale aanbieders door hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovaties in technologie. 

Het rapport heeft een analyse gemaakt van de markt van biologische zuivelproducten. Dit wordt gevolgd door een verkoopprijs en omzetsanalyse van verschillende regio's. Verder geeft het rapport inzicht in de grote spelers op de markt door een vergelijking te maken van de productie- en verkoopmarkt. De top drie aanbieders binnen de wereldwijde biologische zuivelsector bestaat uit Danone, Dairy Farmers of America en Arla Foods.

De verwachting is dat de wereldwijde biologische zuivel markt in 2017 $19,8 miljard (16,2 miljard euro) waard zal zijn. Op basis van regio is Europa het belangrijkste marktsegment voor biologische zuivelproducten, gevolgd door Noord-Amerika en Azië. Het rapport meldt dat supermarkten het grootste aandeel hebben in de markt in 2017. Het doel van het rapport is om de markt te analyseren en definiëren op basis van producttype, verkoopkanaal en regio, en om informatie te geven over de factoren die de dynamica binnen de markt, het beleid, markttoegang et cetera beïnvloeden. 


Bron: Market Insights Reports / Otaku Reports
Publicatiedatum: