Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op de Bio-beurs

Chocolademelk voor omschakelaars en nieuwe leden Natuurweide

Melkveehoudersvereniging Natuurweide wil graag nieuwe leden werven. Er is weer een ruime stand op de Bio-beurs om mensen te ontvangen en het gesprek te voeren over belangenbehartiging, melkprijzen, fosfaatregelgeving, dierenwelzijn, biologische fokkerij en de maatschappelijke zichtbaarheid van de biologische boeren. In 2017 zijn er een groot aantal nieuwe biologische melkveehouders 'ingestroomd' die de bestuursleden van Natuurweide graag willen ontmoeten. De Coƶperatie Bio KI staat eveneens bij hen in de stand, samen met medewerkers van Milieudefensie die vorig jaar veel maatschappelijke steun hebben gegeven bij de fosfaatdiscussie.


 
Voorzitter Teunis Jacob Slob: "De Bio-beurs is voor ons 'oogsttijd' om zoveel mogelijk boeren te ontmoeten en te vertellen over Natuurweide. Het is hard werken maar wij kunnen tot onze tevredenheid ieder jaar weer nieuwe leden inschrijven, dat versterkt onze vereniging en dat is heel belangrijk om ons werk te kunnen blijven doen. We hoeven geen droge mond te krijgen want wij bieden iedereen graag iets te drinken aan. De koffie kan worden 'verrijkt' met biologische melk en suiker van Zuivelrijck en wij hebben ook hun biologische / Fair Trade chocolade melk. Onze sponsor Renee van der Veen van Zuivelrijck faciliteert ons ook dit jaar weer met zijn biologische producten. Wij kunnen alle bio-melkveehouders die afgelopen jaar zijn omgeschakeld en nieuwe Natuurweide-leden als welkomstgeschenk ook een pak Zuivelrijck chocolademelk aanbieden om mee naar huis te nemen. Dan kunnen ze daar nog eens over ons nadenken." 
 
Voor meer informatie: www.denatuurweide.nl
Publicatiedatum: