Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




17 januari op de Bio-beurs: interactieve workshop over zintuigen
"Geur krachtige marketingtool voor winkeliers"

Tholen – Welke zintuigen gebruikt je klant in de winkel en hoe speel je daar als winkelier op in? Een vraag die in grote mate je succes bepaalt. Geurexpert Roos Lubbers weet er alles van. Naast de andere zintuiglijke prikkels beďnvloedt ook geur (onbewust) het aankoopgedrag van klanten. Daar wil je als ondernemer natuurlijk je neus niet voor ophalen, betoogt zij tijdens een interactieve workshop op de Bio-beurs op woensdag 17 januari. Ervaringsdeskundige Annemieke Linnenbank-Keesmaat van Salt Organic is als gespreksleider betrokken. 


Reuk krachtige marketingtool

Klantgericht bezig zijn hoeft geen kapitaal te kosten, zegt de eigenaar van de biologische winkel in Zaltbommel. "Roos weet precies wat geur met je doet. Met kleine zintuiglijke prikkels kun je echt het verschil maken, mits je er een toegankelijke, praktische invulling aan geeft. Op de interactieve workshop wordt dat wel duidelijk." Ze voegt daaraan toe dat bezoekers hun reukorgaan geenszins ongemoeid zullen laten tijdens deze sessie.  



Hart onder de riem

Salt Organic is genomineerd voor de Beste Biologische Winkel 2018-verkiezing. Annemieke is trots op de onderscheiding: "Een hart onder de riem voor de zelfstandige winkeliers. Klanten komen niet vanzelf: het is hard werken. In Zaltbommel en omstreken woont veel niet-biologisch georiënteerd publiek. Het imago dat biologisch duur zou zijn leeft onder hen nog altijd sterk. Deze doelgroep vraagt om een geheel andere aanpak." Het afgelopen jaar kende desondanks een goede climax. Annemieke: "Kerst was echt een piekmoment. Het was vele malen drukker dan in dezelfde periode vorig jaar. Men weet je dus toch wel te vinden. Je moet alleen wel over een hele lange adem beschikken. Verkijk je daar niet op."




De workshop op woensdag 17 januari duurt van 16:30 uur tot 18:00 uur en vindt plaats in de Suyderseezaal van de IJsselhallen in Zwolle. 

Voor meer informatie: 

Publicatiedatum: 9-1-2018
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-4-2018 Details GO! Organic Festival zijn bekendgemaakt
20-4-2018 Internationaal tweedaags kleinfruitevent
19-4-2018 Informatiebijeenkomst Academie Kraaybeekerhof: 21 april
18-4-2018 Denen zetten nieuw biologisch wereldrecord
17-4-2018 Technologische revolutie in de voedselketen
13-4-2018 Bio melkveehouder doet mee aan 'Loeren bij de Boeren'
12-4-2018 Inschrijven voor Masterclass Joel Salatin kan nog
12-4-2018 Studiedag vitaliteit van voeding op 18 april
11-4-2018 Voorproefje nieuwste innovaties Natural & Organic Products Europe 2018
11-4-2018 Biologisch varkenshouder als gastspreker in Dalfsen
10-4-2018 Najaarscongres BD/Demeter op woensdag 17 oktober
9-4-2018 EKO-promotieweek: Save The Date
30-3-2018 Vierde editie Afrika Works! wordt gehouden in Rotterdam
29-3-2018 Natexpo Lyon: 600 exposanten verwacht
27-3-2018 Klimaatverandering en de gevolgen voor de wereldvoedselvoorziening
26-3-2018 Eerste Nationale Bijentelling op 21 en 22 april
21-3-2018 Kan de voedselproductie zonder chemie?
21-3-2018 Chocolade-event in Maastricht
20-3-2018 Fotoreportage: BioBorrel focust op begin van de bio-keten
20-3-2018 Vele nieuwe merken aanwezig op Natural Food Show 2018

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *