Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Wederom biologische route
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2017 wordt uitgebreid

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL), op dinsdag 26 en woensdag 27 september, biedt ook dit jaar een totaaloverzicht van diverse foodspecialiteiten. Ook gaat de vakbeurs verder uitbreiden met extra vierkante meters in hal 3. Op de beurs is een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. De vakbeurs is ook een inspiratiebron voor de foodspecialiteitenwinkels, biologische speciaalzaken, (luxere) horeca, traiteurs en catering, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en grossiers.

Informatie, Inspiratie en Innovatie

Naast de extra vierkante meters en een vernieuwde indeling zijn er de volgende activiteiten tijdens de twee beursdagen:
  • Direct bij de entree van hal 1 worden de nieuwe producten, diensten en concepten van 2017 gepresenteerd in de noviteitenstand. Deze Ī 50 noviteiten doen mee met de wedstrijd 'Beste Noviteit 2017'. Voorafgaand aan de beurs worden de noviteiten bekend gemaakt via de website en in de beurseditie van Lekkernijver.
  • In hal 3 treft u een kopie aan van de Alkmaarse kaasmarkt met originele kaasdragers en meer dan 1000 kazen.
  • Tijdens de vakbeurs vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeur Concours (NNKC) met ongeveer 450 deelnemers uit de kaasindustrie en (detail)handel.
  • Vanaf begin augustus 2017 is de Vakbeursfood App actief met plattegrond, overzicht standhouders, informatie over de noviteiten en de biologische route.



Standhouders

Producenten, importeurs en groothandels nemen deel met onder andere de volgende productgroepen:
  • Hollandse- en buitenlandse kazen
  • Foodspecialiteiten (noten, zuidvruchten, chocolade, bonbons, koffie, thee, vleeswaren, brood- en banket en dergelijke)
  • Drankspecialiteiten
  • Geschenkartikelen en verpakkingsmaterialen
  • Bedrijfskleding
  • Winkelinrichting
  • Dienstverleners op het gebied van franchise- en inkooporganisaties en automatisering.

Deelnemen

Op de website www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl is meer informatie te vinden over een eventuele beursdeelname. U kunt ook contact opnemen via telefoonnummer 0348 419771.

Agenda

Vakbeurs Foodspecialiteiten, dinsdag 26 en woensdag 27 september 2017 van 11:00 tot 22:00 uur.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Voor meer informatie: www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Publicatiedatum: 8-6-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-11-2017 Bijeenkomst voor Noord-Hollandse bio-ondernemers: 14 december
20-11-2017 1 december: opening VersMarkt Overwater
20-11-2017 Winterse sferen bij inspiratiemiddag en zuurkoolworkshop
17-11-2017 Fotoreportage: Nederlandse inbreng op de Nordic Organic Food Fair
17-11-2017 24 november: informatieavond Kraaybeekerhof Academie
15-11-2017 14 december: omschakeldag voor melkveehouders
14-11-2017 ďDe rek in ScandinaviŽ is er voorlopig nog niet uitĒ
14-11-2017 25 november: Praktijkdag Verteringsklachten
14-11-2017 Meer dan 400 exposanten op Nordic Organic Food Fair
14-11-2017 "In 2030 bio-landbouw toonaangevend in de agribusiness"
13-11-2017 19 november: symposium Fosfaatspagaat in Utrecht
8-11-2017 12 december: symposium over maatschappelijk en sociaal ondernemen
7-11-2017 Cursus Biologische Fruitteelt voor starters of bedrijfsopvolgers
7-11-2017 155 producten in de race voor Natural & Organic Awards Scandinavia
6-11-2017 Vierde partnerlunch Vereniging Biologische Varkenshouders: 8 november
3-11-2017 "Standhouders BioXpo VitaSana globaal gezien heel tevreden"
2-11-2017 Studiedagen 'microbioom' en 'voeding Barstensvol Leven!'
31-10-2017 Duurzaamheid in het middelpunt tijdens Nordic Organic Food Fair 2017
30-10-2017 1 en 4 november: Storytelling Festival 2017
27-10-2017 VegFestNL 2017: ďEten voor een betere wereldĒ

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *