Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioVape: biologisch alternatief voor roken

Tholen – Samen met een rookvriendin maakte Ciska Oudeman een rondgang in Amsterdam om zich te oriënteren op vapen, een alternatief voor roken op basis van damp. Het was puur toeval dat zij de biovapejuice op het spoor kwam. Dat bleek een verademing. "Het viel meteen op hoeveel beter deze bio E-liquid is ten opzichte van de synthetische die volop verkrijgbaar is. In gesprek met het moederbedrijf in Amerika en na veel research is het balletje gaan rollen en besloot ik het product vanuit de VS te importeren. In webshop CLOUD9 bied ik het nu ook in Nederland en elders in Europa aan. En in de tijd dat de webshop opgezet werd heeft deze biovapejuice drie vooraanstaande prijzen in de wacht gesleept", vertelt Ciska.


Om te kunnen vapen maakt men gebruik van een verdamper, oftewel E-stick, bestaande uit een tank waar de E-liquid (de zogeheten juice) in gaat en een oplaadbare batterij. "Vapen begint nu echt door te breken in Nederland", ziet Ciska. "Het is een verrassend alternatief voor roken en wordt steeds meer als hip en trendy gezien." Het merk dat CLOUD9 voert is de enige volledig zuiver biologische juice die op de markt verkrijgbaar is, volgens Ciska. 

CLOUD9 voert tal van smaakcombinaties met klinkende namen als Virtuous, Karma, Route 66 en Ring of Fire. De mixen mogen ronduit origineel genoemd worden en overstijgen klassieke smaken als appel en kaneel. Denk aan champagne met witte chocola en vijgen en koffie met sinaasappelkristallen. "Unieke combinaties die het product echt met kop en schouders boven andere vape-producten laat uitsteken", aldus Ciska. Er zijn in totaal 15 verschillende smaken verkrijgbaar bij CLOUD9.

Ciska: "Vapen is 95% minder slecht dan roken. Veelgehoorde feedback van gebruikers is dat het ze helpt om van het traditionele roken af te komen." Toch zit er in een aantal varianten nicotine in. Zo bevatten de E-nectars 0, 3, 6, 12 of 18 milligram nicotine, de (sub) Elements 0, 1½, 3 of 6 milligram en de Tobacco Ridge 1½, 3, 6, 12 of 18 milligram. Ciska heeft al menig verstokte roker met de biovapejuice van een rookverslaving af zien komen. "Door de verschillende gradaties is het goed mogelijk om geleidelijk af te bouwen." Andersom geldt dat nieuwsgierige niet-rokers die het 'toch wel eens willen proberen' niet het risico lopen verslaafd te raken dankzij de nicotinevrije varianten. "Zo kun je op relatief onschuldige wijze rookgenot beleven", besluit ze.

Voor meer informatie:
Ciska Oudeman
CLOUD9
cloud9@biovapejuice.com
www.biovapejuice.com
www.facebook.com/cloud9biovapejuice
M: 06-52629615