Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Winnaars Baby Innovation Award 2017 bekendgemaakt

Duurzaam babykledingcadeau Baby Verh!p wint Green Award

BN'er Georgina Kwakye heeft gisteren de winnaars van de Baby Innovation Award 2017 bekendgemaakt op de Negenmaandenbeurs. Ieder jaar vallen er diverse producten in de prijzen bij deze verkiezing voor de meest innovatieve babyproducten in Nederland. De Baby Innovation Award 2017 telt zeven winnaars, verdeeld over verschillende categorieën. Ook is er dit jaar weer de Green Award, voor de meest duurzame innovatie. Deze werd gewonnen door Baby Verhip met hun Verh!p babykleding en cadeaudoos.

Het idee achter deze innovatie is als volgt: je geeft babykleding cadeau in een unieke doorgeefdoos aan kersverse ouders en hun baby. Wanneer de baby uit de kleding is gegroeid geef je de kleding door in deze doos. De kleding is GOTS-gecertificeerd en heeft veel handigheidjes. Vernieuwend in een wereld van snelle seizoenscollecties met een korte levensduur.



Voor meer informatie: www.babyinnovationaward.nl
Publicatiedatum: