Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologisch broodbeleg in een stazakje

Tholen - Nieuw van de Kleine Keuken in Doorn is biologisch broodbeleg in een stazakje. Er zijn twee varianten: Perzik & Wortel en Zoete aardappel & Appel. De zakjes zitten boordevol fruit en groente en bevatten veel minder suiker dan bijvoorbeeld in jam zit (respectievelijk ruim 70% en 72% minder).

Kirsten Wegener-Toeset, oprichter van de Kleine Keuken: "We hebben dit product ontwikkeld voor fun, je kunt leuke gezichtjes en figuren maken op je boterham. Je kleine krijgt gelijk al wat groente binnen, het bevat veel minder suikers dan jam en is een bron van vezels!"

'Door het handige knijpzakje kun je makkelijk doseren. Maak bijvoorbeeld leuke figuurtjes op de boterham. Knijp de gewenste hoeveelheid op een boterham. Smeer eventueel uit met een mes. Voorkom aanraking met het tuutje zodat deze schoon blijft', zo staat op de verpakking.

De inhoud van het knijpzkakje is ook lekker voor in de yoghurt, pap of karnemelk, geeft Kirsten aan. De Kleine Keuken geeft ook een tip over de verpakking: om deze beter te recyclen is het aan te raden om het tuutje van de verpakking af te knippen. Gooi het tuutje en de dop weg bij het restafval; het zakje kan bij het PMD (plastic).

Het broodbeleg is te koop bij Albert Heijn, Coop en Plus. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en een zakje bevat 100 gram.

Voor meer informatie:
de Kleine Keuken
Oude Molenweg 3B
3941 ZL Doorn
hallo@dekleinekeuken.com
www.dekleinekeuken.com