Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

App Hiiper vergelijkt goedkoopste super voor boodschappenlijst

Een nieuwe app en website onder de naam Hiiper moet het consumenten makkelijker maken om in kaart te brengen waar zij hun producten het voordeligst kunnen kopen. Hiiper vergelijkt de prijzen van producten van tien verschillende supermarktketens, waaronder Albert Heijn, Coop, Dekamart en Vomar. Daarbij wordt naar het gehele boodschappenlijstje van de gebruiker bekeken.

"Voeg de producten die je nodig hebt toe aan je boodschappenlijstje van deze week. Elke keer als jij een product toevoegt berekent Hiiper direct wat de prijs van je lijstje is bij alle supermarkten in jouw omgeving", zo is te lezen op de website. Hieraan is ook een e-commerce module gekoppeld. Gebruikers kunnen meteen een bestelling plaatsen om de boodschappen thuis te laten bezorgen, afhankelijk van de beschikbare diensten in het postcodegebied van de gebruiker.

Bron: HiiperPublicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


wat heeft deze informatie met biologisch van doen? Hoeven we toch niet gelukkig mee te zijn?
Het zou een goede ontwikkeling zijn als zo''n App de biologische produkten van de verschillende supermarkten vergelijkt.
Meta, Dwingeloo - 2017/03/01 23:05:08.000


Hier word je mee doodgegooid en die app loopt alleen maar vast en is nog superslecht ook.
Arend, Emmen - 2017/03/02 16:31:33.000


Genoeg ruimte voor een een biologische/bewuste tegenhanger dus, inclusief product achtergronden en allergeneninformatie etc.

Zo moeilijk is het niet.. een paar databases aan elkaar hangen en klaar is kees.
Herman, Sassenheim - 2017/03/02 17:06:47.000© BioJournaal.nl 2018