Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Almaverde Bio-eilanden in Italiaanse supermarkten

In een filiaal van Coop werd onlangs het tiende Almaverde Bio-eiland in gebruik genomen. De eilanddisplay, met een oppervlakte van 20 m2, biedt plaats aan zo'n honderd losse en verpakte producten. Er is eveneens een samenwerkingsverband tussen Almaverde Bio en de retailer tot stand gekomen.


Almaverde Bio eiland in een Coop supermarkt in Umbrië.

Evenals in Bologna worden er naast het Almaverde assortiment ook producten van andere merken in de display gepresenteerd hetgeen voortkomt uit het samenwerkingsverband. Een voorbeeld hiervan is de productlijn Viviverde Bio, het biologische huismerk van Coop.

De overige eilanddisplays zijn onder meer te vinden in Centro Nova (Castenaso - BO), Befane (Rimini), La Rotonda (MO) en Villasanta (MB) en 5 self-service afdelingen in Punta di Ferro (Forlì - FC), La Filanda (Faenza - RA), Conad in Porcia en in San Biagio di Callalta en Levante (BO). Ook deze display zal weer worden beheerd door Società Canova, van de Gruppo Apofruit, de enige licentiehouder van het Almaverde Bio-merk.

Binnenkort zal er ook in Rome een nieuwe Almaverde Bio-eilanddisplay geopend worden.
Publicatiedatum: