Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische, mediterrane (web)winkel Essenza geopend

In Hilversum heeft kort geleden een nieuwe biologische winkel haar deuren geopend: Essenza, gevestigd aan de Bussumerstraat 51. In deze unieke winkel voor Hilversum en omstreken vind je bijzondere producten met een verhaal, die net even wat anders zijn dan anders.



Het assortiment bestaat uit smakelijke, biologische levensmiddelen uit Italië en Griekenland, waaronder extra vergine olijfolie uit beide landen, bijzondere pasta's, mixen voor supergezonde soepen van peulvruchten en granen, een grote variëteit aan crackers en toastjes voor bij de borrel en natuurlijk sauzen, tapenades en olijven. Het merendeel van de producten is door de eigenaren van Essenza, Anneloes Zwart en Vassilis Agrapidis, zelf geselecteerd en geïmporteerd. Zij kunnen uit eigen ervaring advies geven en het verhaal over de herkomst van de producten vertellen.


Anneloes Zwart en Vassilis Agrapidis.

Naast de levensmiddelen heeft Essenza ook een mooi aanbod aan natuurlijke verzorgingsproducten. Gezichts- en lichaamsverzorging voor hem en haar, haarverzorging, haarverf en babyproducten, alles gegarandeerd vrij van parabenen, paraffine, minerale oliën, genetisch gemanipuleerde stoffen, SLS en SLES en DEA. Deze producten van de Italiaanse merken Nature's en BioKap zijn in Nederland exclusief bij Essenza verkrijgbaar.



Vanaf nu is het gehele assortiment ook online beschikbaar en kun je je bestelling plaatsen op www.essenza-biologisch.nl.
Publicatiedatum: