Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op 18 locaties informatieavonden over zonnepanelen

Het zonteam komt naar je toe vóór de zomer

Zon op je dak is dé weg naar groene duurzame en goedkope energie. Investeren in zonnepanelen roept echter vaak veel vragen op. Energieleverancier Greenchoice helpt daarom klanten én niet-klanten bij het maken van een duurzame keuze die jarenlang stroom én geld oplevert. Tot de zomer organiseert Greenchoice maar liefst 18 informatieavonden door heel Nederland om iedereen die vragen heeft over zonnepanelen te helpen.
 

Investeer en bespaar

Tienduizenden Greenchoice-klanten wekken zelf groene energie op met zonnepanelen. En ieder jaar komen daar duizenden nieuwe zonnestroomproducenten bij. De kosten voor zonnepanelen verdienen zich makkelijk terug omdat de opwekker de zonnestroom zelf verbruikt en dus minder stroom van Greenchoice afneemt. De investering levert een winst op vergelijkbaar met 6% rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal). Dat is goed voor de portemonnee en voor de wereld. Uit recent onderzoek blijkt bovendien dat mensen die zelf energie opwekken dat leuker vinden én bewuster met energie omgaan.



Informatieavond

Op de informatieavond krijgen bezoekers een presentatie van de zonexperts over alles wat komt kijken bij zelf zonnestroom opwekken. In de speeddates met experts kunnen ze hun eigen situatie voorleggen, een online quickscan laten maken van hun dak of inschrijven voor een bezoek aan huis.

Greenchoice biedt deze service aan voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen. Ook niet-klanten van Greenchoice zijn van harte welkom. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en loopt via deze webpagina.
Publicatiedatum: