Wim Meure-Buren, bedrijfsleider bij Weerribben Zuivel uit Nederland (Overijssel) vertelt: "Vorig jaar introduceerden we al diverse nieuwe producten zonder toegevoegde suikers. Hier hebben we zoveel positieve reacties op gekregen dat we besloten hebben om ook deze producten suikervrij te maken. Op de beker geven we duidelijk aan dat het om een product gaat zonder toegevoegde suikers."
Directeur Klaas de Lange vertelde vorig jaar al dat er positief gereageerd werd op de suikervrije zuivelproducten. "We zijn echt trendsetter in biologische suikervrije zuivel". Ook gaf hij toen aan in de toekomst nog wat suikervrije producten aan het assortiment te willen toevoegen.
De Havermoutpap Glutenvrij en Aardbei Rabarber Roomyoghurt. Aan de bovenkant van de beker is dus aandacht voor de bijzondere eigenschappen van het product.
Glutenvrije Havermoutpap
Wim geeft aan dat ook de Havermoutpap van Weerribben vernieuwd is. "We hebben de gluten er uit gehaald. Dit communiceren we duidelijk op de verpakking, op de bovenste rand van de beker staat vermeld dat het om een glutenvrij product gaat."Voor meer informatie:
Wim Meure-Buren
Weerribben Zuivel
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland
0527 292529
info@weerribbenzuivel.nl
www.weerribbenzuivel.nl