Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Havermoutpap nu glutenvrij

Vier nieuwe suikervrije producten van Weerribben

Tholen - Weerribben Zuivel presenteerde op de Bio-beurs zes nieuwe producten. Bezoekers konden bij het bedrijf terecht voor een letterlijk voorproefje. Weerribben introduceert Skyr, Havermoutpap Glutenvrij, Aardbei Rabarber Roomyoghurt, Kersen Roomyoghurt, Perzik/Passie kwark en Blauwe Bes kwark. De vier vruchtenvarianten bevatten geen toegevoegde suikers, deze worden gezoet met agave. Alle nieuwe producten zijn vanaf half februari 2016 verkrijgbaar.



Wim Meure-Buren, bedrijfsleider bij Weerribben Zuivel uit Nederland (Overijssel) vertelt: "Vorig jaar introduceerden we al diverse nieuwe producten zonder toegevoegde suikers. Hier hebben we zoveel positieve reacties op gekregen dat we besloten hebben om ook deze producten suikervrij te maken. Op de beker geven we duidelijk aan dat het om een product gaat zonder toegevoegde suikers."

Directeur Klaas de Lange vertelde vorig jaar al dat er positief gereageerd werd op de suikervrije zuivelproducten. "We zijn echt trendsetter in biologische suikervrije zuivel". Ook gaf hij toen aan in de toekomst nog wat suikervrije producten aan het assortiment te willen toevoegen.

De Havermoutpap Glutenvrij en Aardbei Rabarber Roomyoghurt. Aan de bovenkant van de beker is dus aandacht voor de bijzondere eigenschappen van het product.

Glutenvrije Havermoutpap

Wim geeft aan dat ook de Havermoutpap van Weerribben vernieuwd is. "We hebben de gluten er uit gehaald. Dit communiceren we duidelijk op de verpakking, op de bovenste rand van de beker staat vermeld dat het om een glutenvrij product gaat."

Voor meer informatie:

Wim Meure-Buren
Weerribben Zuivel
Veldhuisweg 9
8362 VB Nederland
0527 292529
info@weerribbenzuivel.nl
www.weerribbenzuivel.nl