Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forbo introduceert entreemat van bamboe

Forbo Flooring heeft een innovatie op het gebied van entree- en schoonloopmatten geïntroduceerd: een professionele profielmat met schraapstrips van bamboe. Waar de reguliere profielmatten gebruik maken van aluminium of PVC, wordt bij deze entreemat bamboe toegepast. Dit resulteert in een oersterke entreemat met een totaal andere, warme en unieke uitstraling met bovendien een zeer duurzaam karakter.

Nuway Tuftiguard Bamboo wordt gemaakt van bamboe, de snelst groeiende plant ter wereld. Bamboe lijkt op hout, maar is in werkelijkheid een grassoort. Door de methode van verwerking heeft het dezelfde kwaliteiten als hardhout, alleen een veel duurzamer profiel. Het bamboe wordt na vier tot vijf jaar geoogst en heeft gedurende deze groeiperiode meer CO2 geabsorbeerd (en omgezet in zuurstof) dan dat er CO2 vrijkomt tijdens de productie. Dit resulteert in een negatieve CO2 impact, wat dus super duurzaam is en bijdraagt aan een gezonde wereld. Nuway Tuftiguard Bamboo kan bovendien dubbelzijdig gebruikt worden, waardoor de levensduur van de entreemat verdubbeld.

Nuway bestaat uit een heel scala aan profielmatten, van oprolbare tot dubbelzijdige matten en nu zelfs tot matten van bamboe. Het product wordt in de Forbo-fabriek in Engeland gemaakt, waarbij elke mat volledig op maat geproduceerd wordt. De Nuway profielmatten zijn sterk, duurzaam en strak. Er zijn diverse mogelijkheden qua functionaliteiten en kleuren. Het is zelfs mogelijk om een eigen logo in de mat te verwerken.

Forbo biedt sinds kort ook een installatieservice voor dit product. Een eigen installatieteam verzorgt een professionele installatie, waardoor de eindgebruiker verzekerd is van een perfect passende en functionerende Nuway entreemat op maat.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: