Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biolicious viert feest

Tholen - Biolicious in Amsterdam viert deze maand feest. Het filiaal IJburg aan het Joris Ivensplein 56/58 bestaat 5 jaar en Biolicious Oostpoort (Land van Cocagneplein 5) 1 jaar. Ook in de oudste Biolicious-winkel aan de Aalsmeerweg kunnen de klanten profiteren van de kortingsacties.

Woensdag 25 maart was het exact een jaar geleden dat Biolicious Oostpoort officieel geopend werd, tegelijk met het winkelgebied 'Beleef Oostpoort'. Dit heuglijke feit werd gevierd met onder meer een optreden van Wolter Kroes. "Het is een prima en erg drukke dag geweest. We hebben onder meer een heleboel proeverijen in de winkel georganiseerd. Daardoor viel er dus extra veel te beleven voor de klanten", vertelt Pien Thate.


De versierde ingang van Biolicious Oostpoort. Rechtsonder proeven de klanten van biologische olijven.

Er zijn diverse kortingsacties in de drie winkels. Zo krijgen klanten momenteel (van 25 tot en met 29 maart) vanwege het jubileum vijf dagen lang 5% korting op het hele assortiment in alle vestigingen van Biolicious. Eerder deze maand kreeg men 10% korting op alle snacks van De Rit en op een fles Prosecco. "We hebben bewust voor dergelijke kortingsacties gekozen, zodat we al een paar weken met onze klanten naar dit jubileum toe konden leven." De klanten kunnen via de website van Biolicious kortingsbonnen uitprinten, die ze in alle vestigingen kunnen inwisselen.


Crackers en Komijnenkaas in de aanbieding.



Voor meer informatie: info@biolicious.nl en www.biolicious.nl